Erhverhvsrengøring

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Trappevask

Vi tilbyder professionel trappevask i København og omegn.
Læs mere her


Ejendomsservice

Vi tilbyder professionel ejendomsservice i København og omegn.
Læs mere her


Piccoline service

Vi tilbyder professionel piccolineservice i København og omegn.
Læs mere her


Kontorrengøring

Vi tilbyder professionel kontorrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Servicepakke

Servicepakke efter dit behov. Planteservice & Måtteservice
Indkøb af driftsartikler
vand- og frugtordning
Læs mere her


Vinduespolering

Vi tilbyder professionel vinduespolering i København og omegn.
Læs mere her

Kontorrengøring

Vores guide til pletfjerner

Vores guide til en effektiv pletfjerner

Du kender det sikkert – uheldet er ude, og pludselig er der kommet en stor, grim plet på dit tøj, på den fine dug eller på dit nye tæppe. Der findes masser af pletfjerningsmidler, men desværre er de ikke altid særlig effektive, og ofte ender du med at gøre problemet værre eller står tilbage med et stykke tekstil, hvor pletterne stædigt bliver ved med at være der. Ofte kan du dog få pletterne væk med ganske enkle midler. I dette indlæg giver vi dig gode råd til, hvordan du nemt og effektivt fjerner genstridige pletter.

Sådan fjerner du pletter på tøjet

Hvis du har fået pletter på tøjet eller på andre tekstiler, der tåler maskinvask, er det relativt nemt at fjerne dem igen. Det handler blot om, hvad der har forårsaget pletten. Er det rødvin, sort kaffe eller græs, der har givet pletter på tøjet, og er pletten helt frisk, så start med at skylle tøjet i varmt vand, inden du vasker det i vaskemaskinen. Drejer det sig om blod eller pletter forårsaget af en kop kaffe med mælk eller fløde, skal du i stedet bruge koldt vand. Er der tale om en gammel plet, som du først lige har opdaget, vil det i lang de fleste tilfælde være nok, hvis du smøre opvaskemiddel på pletten og lader det sidde lidt, inden du vasker tøjet i maskinen. Selvom de færreste er klar over det, er almindeligt opvaskemiddel langt mere effektivt, når det gælder om at fjerne genstridige pletter, end det smarteste og dyreste pletfjerningsmiddel.

Få et pletfrit gulvtæppe

Hvis du spilder på gulvtæppet, gælder det om at handle hurtigt, hvis du vil have pletten væk. Fyld straks en spand med en halv liter vand og tilsæt så ½ deciliter sæbespåner. Derefter skal du piske blandingen, til den skummer, og så dække pletten med skummet. Lad så skummet trække i 10 minutter, og derefter skal du forsigtigt gnide det af tæppet og vaske efter med vand. Hvis du er kommet til at spilde noget på tæppet, der får det til at lugte, for eksempel en madvare, kan du fjerne lugten ved at dække området med natron, som du gnider ind i pletten. Lad det så ligge i et døgns tid og støvsug så natronen op. Derefter burde lugten være forsvundet. Har du brug for professionel hjælp til pletfjerning? Vi er eksperter i tæpperens og hjælper dig gerne med at få rengjort dine tæpper. Især når det gælder tæpper til erhvervslokaler, er det ofte nødvendigt med regelmæssig rens for at holde tæpperne rene og pæne, fordi de bliver udsat for mere brug og mere slid end tæpper i hjemmet.

Posted on Feb 10, 2017

Indhent tilbud her

Henvend dig i formularen her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

43 99 15 29