Erhverhvsrengøring

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Trappevask

Vi tilbyder professionel trappevask i København og omegn.
Læs mere her


Ejendomsservice

Vi tilbyder professionel ejendomsservice i København og omegn.
Læs mere her


Piccoline service

Vi tilbyder professionel piccolineservice i København og omegn.
Læs mere her


Kontorrengøring

Vi tilbyder professionel kontorrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Servicepakke

Servicepakke efter dit behov. Planteservice & Måtteservice
Indkøb af driftsartikler
vand- og frugtordning
Læs mere her


Vinduespolering

Vi tilbyder professionel vinduespolering i København og omegn.
Læs mere her

Vinduespolering København

Hos Danwi A/S har vi poleret vinduer siden 1993, og vi mener selv at besidde nogle af de bedste kompetencer inden for feltet. Vores dygtige og veluddannede vinduespudsere er jeres GARANTI for et flot produkt hver eneste gang.

Professionel vinduespolering

Vi ved, at der desværre findes mange virksomheder rundt omkring i København, der ikke altid holder, hvad de lover og sommetider er kvaliteten slet ikke i orden. Hos Danwi A/S modtager vi ofte opkald fra kunder, der har modtaget en dårlig behandling og resultater fra en anden vinduespudsningsvirksomhed. Det er ofte de kunder, der får et langvarigt samarbejde med os, fordi de værdsætter kvaliteten og grundigheden i vores arbejde.

Vores erfaringer har vist os, at et besøg på ejendommen har meget at sige inden vi påbegynder et samarbejde. Besøget gør, at vi sammen kan vurdere hvilken hjælp, der er behov for og hvor ofte og hvor meget. På den måde sikrer vi os også, at hverken I eller vi får ubehagelige overraskelser undervejs. Desuden tror vi på, at et fællesskab, opbygget af personlig kontakt, har en positiv indvirkning på styrken og længden af samarbejdet.

To af Danwis medarbejder i forbindelse med vinduespolering København
0

Kvm2

Så mange kvadratmeter gør vi rent på hver eneste dag hos vores kunder. Ingen kunde er hverken for stor eller lille.

0

Vinduer

Vi pudser hver måned over 55000 for vinduer for vores kunder. Vi har mange års erfaring inden for faget.

0

Kunder

Vi servicerer hver måned over 275 af Danmarks virksomheder. Vi prioritere hver kunde lige højt og leverer altid god service.

Jeres fordele ved vinduespolering i København

Stjerne icon der bruges i forbindelse med Et godt resultat, hver gang området

Et godt resultat, hver gang

Du kan sikkert finde nogen, der billigere på markedet inden for vinduespolering i København, men vi har erfaret, at prisen ikke er det altafgørende – det er resultatet! Derfor afspejler vores prisfastsættelse den kvalitet og sans for detalje som vores medarbejdere har og den service vi sammen leverer som virksomhed.

Icon med tre cirkler der bruges i forbindelse med Vinduespolering efter jeres behov området

Vinduespolering efter jeres behov

Vi tilpasser arbejdstiderne og retningslinjerne efter jeres behov. Når du har et samarbejde med Danwi skal vores ydelser aldrig være til belastning for jer. Vi tilpasser os efter jeres skema og arbejder på tidspunkter hvor vi ikke forstyrrer eller skaber uro. Vores mål er, at I er så komfortable som muligt og kan fokusere på det I er gode til. Så gør vi det samme.

Icon - stregtegning - af to personer der bruges i forbindelse med Tilpasset vinduespolering

Tilpasset vinduespolering

Behovet for vinduespolering kan variere meget fra sted til sted. Vi sørger for at tilpasse servicen så I får den mest optimale vinduespolering på de rigtige tidspunkter.

Icon af en liste, der bruges i forbindelse med området hvor kvalitetskontrol af vinduespolering beskrives

Kvalitetskontrol du kan regne med

Vi sætter stor ære i at levere vinduespolering i højeste klasse. Vi har derfor implementeret et kvalitetssikring system, der sørger for, at vinduespoleringen lever op til jeres forventninger, hver gang. Det betyder også, at vi imødegår eventuelle mangler omgående og hjælper på andre områder hvis behovet opstår.

Icon af vc der bruges under punktet Udannet medarbejderstab

Uddannet medarbejderstab

Vores medarbejderstab er veluddannet indenfor området og vi sørger for at optimere vores arbejdsgange med nye teknologier og metoder. Vi er stolte af den vinduespolering, som vi leverer, og arbejder hele tiden for at gøre den endnu bedre. Ordentlig vinduespolering i Københavns storby kan være svær at finde, men Danwi gør sit for bidrage til markedet med en kvalitetsservice uden kompromisser.

Icon af et hjerte der bruges i forbindelse med området Miljøvcenlig vinduespolering

Miljøvenlig vinduespolering

Vi går ikke på kompromis med vores vinduespolering i København og vi anvender udelukkende miljøvenlige produkter. Vores ansvar for miljøet kan spores i vores metoder over hele linjen og vi sørger for at spare hvor vi kan på både fysiske ressourcer, men også på menneskelige. Vi går langt for at aflaste vores medarbejdere og skabe sikre forhold for dem og vores kunder.

Ærlighed

Vi vil gennem ærlig kommunikation sikre, at det, der bliver aftalt, bliver udført. Hos Danwi går vi ikke på kompromis med ærligheden.

Kundefokus

Ønsker, samt nye ideer lytter vi altid til, og gennem vores engagement og ansvar vil vi altid sikre at løse vores kunders behov og udfordringer bedst muligt.

Personlighed

Vi oplever vores kunders arbejdsplads som vores egen, derfor er det vigtigt for os, at kunden oplever personlighed og nærvær i det daglige arbejde.

  • hejsa

  • hejsa

Indhent tilbud her

Henvend dig i formularen her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

43 99 15 29