Erhverhvsrengøring

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Trappevask

Vi tilbyder professionel trappevask i København og omegn.
Læs mere her


Ejendomsservice

Vi tilbyder professionel ejendomsservice i København og omegn.
Læs mere her


Piccoline service

Vi tilbyder professionel piccolineservice i København og omegn.
Læs mere her


Kontorrengøring

Vi tilbyder professionel kontorrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Servicepakke

Servicepakke efter dit behov. Planteservice & Måtteservice
Indkøb af driftsartikler
vand- og frugtordning
Læs mere her


Vinduespolering

Vi tilbyder professionel vinduespolering i København og omegn.
Læs mere her

Kontorrengøring

Vedligehold dine havemøbler for at sikre dem endnu en sæson

Efteråret er ved at være over os. Vejret er blevet køligere, dagene kortere og den gamle devise ”når havemøblerne stilles tilbage, stilles uret tilbage” snart indtruffen.

Men hvad skal du egentligt være opmærksom på, i forbindelse med havemøblernes retræte? Én ting du kan gøre for dine træhavemøbler er, at give dem en ordentlig omgang vedligeholdelse inden de stilles til opbevaring, så de er lige til at stille frem igen til foråret.

Regn, sol og temperaturudsving præger træet

Vejr, vind og slid sætter over sommeren deres præg på træmøblerne, som ofte kan komme til at fremstå grålige og brugte over en sæson. Dette skyldes blandt andet solens blegende effekt, at regnen trækker ind i træet og generelle temperaturudsving, der gør træmøblerne særligt udsatte for både alger og svamp.

Heldigvis kan du meget let selv gøre noget ved møblernes trætte udseende, og dermed sikre dem endnu en sæson på terrassen – det være sig både olierede eller malede havemøbler.

Sådan gør du

Start med at rengøre havemøblerne, så du fjerner støv og snavs. Brug en stiv børste og eventuelt sæbe eller specifikke rense- og plejeprodukter rettet mod træ, så du får renset møblet i dybden.

Sørg for at havemøblerne er grundigt tørre fra rengøringen, og slib da træet ned med sandpapir. Om du har at gøre med malet eller olieret træ, sikrer slibningen at ujævnheder bliver fjernet og at træet får en jævn overflade, som både maling og olie hæfter bedre ved.

Når havemøblerne er slebet ned, er de klar til enten oliering eller maling. Giv dem gerne to lag, så du sikrer dig, at olien/malingen trænger godt ind i træet. Fordi olien/malingen er længere tid om at sætte sig, er det vigtigt, at havemøblerne bliver skånet for regn og vind et par dage, så både malingen og olien når at sætte sig og sørger for, at dine havemøbler er klar – også til næste år.

Posted in Uncategorized on Sep 13, 2016

Indhent tilbud her

Henvend dig i formularen her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

43 99 15 29