Erhverhvsrengøring

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Trappevask

Vi tilbyder professionel trappevask i København og omegn.
Læs mere her


Ejendomsservice

Vi tilbyder professionel ejendomsservice i København og omegn.
Læs mere her


Piccoline service

Vi tilbyder professionel piccolineservice i København og omegn.
Læs mere her


Kontorrengøring

Vi tilbyder professionel kontorrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Servicepakke

Servicepakke efter dit behov. Planteservice & Måtteservice
Indkøb af driftsartikler
vand- og frugtordning
Læs mere her


Vinduespolering

Vi tilbyder professionel vinduespolering i København og omegn.
Læs mere her

Servicepakke

Vand- og frugtordning til virksomheder

Hvis I kunne tænke jer at få del i denne sunde og grønne omstilling på arbejdspladsen, tilbyder vi hos Danwi at skræddersy en løsning, der passer til netop jeres virksom.

Vand- og frugtordning til virksomheder

Hver dag leverer vi frisk frugt og kildevand til et stort antal virksomheder. Dette har en positiv indvirkning på sundheden på arbejdspladsen og en vand- og frugtordning er en nem men effektiv måde at forbedre engagementet og højne energiniveauet.

Stabil serviceordning af høj kvalitet

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at vi alle spiser seks stykker frugt og grønt om dagen. Denne anbefaling kender de fleste danskere til, men til trods for dette er det langt fra alle, som spiser denne mængde.

En af de hyppigste grunde til, at folk ikke lever op til anbefalingen om de seks stykker frugt og grønt er, at adgangen samt tiden til de sunde valg er begrænset. Men dette gør vi hos Danwi en aktiv indsats for at lave om på.

Vi tilbyder en frugtordning til din virksomhed, hvilket gør det nemt og bekvemt for de ansatte af spise den anbefalede mængde frugt og grønt. Al vores frugt gennemgår et grundigt kvalitetstjek, således at jeres levering er indbydende og appetitvækkende. I forbindelse med leveringen af frugt, tilbyder vi tilmed at levere kildevand, hvilket kan spille en stor rolle for energiniveauet på arbejdspladsen; vi har nemlig alle brug for at drikke en masse vand for at fungere optimalt.

Vand- og frugtordningen leveres til jeres virksomhed på et aftalt tidspunkt og det er op til den enkelte virksomhed at beslutte, hvorvidt servicen skal leveres hver dag eller med aftalte intervaller. Således kan vi hos Danwi tilbyde en stabil serviceordning af høj kvalitet – til glæde og gavn for alle i virksomheden!

Tre gode grunde til at vælge en vand- og frugtordning

  1. Få mere energi på arbejdspladsen
  2. Sænk antallet af sygedage
  3. Få lækker kvalitetsfrugt samt indbydende vand til skarpe priser

Frugt- og vandordning - vejen til en sund arbejdsplads

I mange virksomheder indtages der hver dag en betydelig mængde såvel kaffe som sukker. Når man arbejder, opstår der et naturligt behov for energi, men denne energi behøver ikke nødvendigvis at komme fra hurtige energikilder, som det tit og ofte er tilfældet.

En vand- og frugtordning er en god måde at skrue ned for usunde energikilder såsom sukker og koffein til fordel for sunde alternativer. Og der er klare fordele ved at gå over til disse sundere alternativer; Jo mere energi, desto bedre betingelser for at udføre et godt stykke arbejde. Således kan en vand- og frugtordning altså have betydning for de resultater, som virksomheden opnår.

Plateservice
0

Kvm2

Så mange kvadratmeter gør vi rent på hver eneste dag hos vores kunder. Ingen kunde er hverken for stor eller lille.

0

Vinduer

Vi pudser hver måned over 55000 for vinduer for vores kunder. Vi har mange års erfaring inden for faget.

0

Kunder

Vi servicerer hver måned over 275 af Danmarks virksomheder. Vi prioritere hver kunde lige højt og leverer altid god service.

Ærlighed

Vi vil gennem ærlig kommunikation sikre, at det, der bliver aftalt, bliver udført. Hos Danwi går vi ikke på kompromis med ærligheden.

Kundefokus

Ønsker, samt nye ideer lytter vi altid til, og gennem vores engagement og ansvar vil vi altid sikre at løse vores kunders behov og udfordringer bedst muligt.

Personlighed

Vi oplever vores kunders arbejdsplads som vores egen, derfor er det vigtigt for os, at kunden oplever personlighed og nærvær i det daglige arbejde.

  • hejsa

  • hejsa

Indhent tilbud her

Henvend dig i formularen her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

43 99 15 29