Trappevask København

Danwi har siden 1993 gjort rent i København og Storkøbenhavn. Vi har, blandt andet, sørget for, at vores kunder altid har rene og flotte trapper. Lige nu samarbejder vi med alt fra små, mellemstore og større virksomheder. Der er altså ingen opgave, som er for stor eller lille for os.

Skaber et godt førstehåndsindtryk!

Rene trapper er mere end trapper fri for spindelvæv og småsten. Det er også et udtryk for det sted man bor eller arbejder. Rene trapper sikrer nemlig et godt førstehåndsindtryk og en behagelig atmosfære.

Med trappevask i København fra Danwi, får du blandt andet:

  • Trappevask af høj kvalitet: Ingen ”helligdage”.
  • Vi fjerner alle småsten, som er med til at ødelægge dine flotte gulve.
  • Tyggegummi, spindelvæv og hvad der ellers hober sig op fjernes.

Når vi gør rent for dig er vi samtidig også opmærksomme på, at være skånsomme overfor miljøet. Netop derfor, benytter vi kun produkter som er Svanemærkede.

Familiefirma med ambitioner!

Danwi er et familiefirma med en ambition om, at levere højkvalitetsløsninger til vores kunder – hver gang! Når du kontakter os vedrørende en rengøringsopgave, eksempelvis trappevask, tager vi en snak om dine unikke krav og behov.

Prisen på trappevask afhænger nemlig af, hvor mange etager der skal gøres rent, antal opgange og hvor ofte I ønsker rene og flotte trapper. Ud fra disse faktorer, giver vi et helt uforpligtende prisoverslag.

Prøv vores Trappevask i København – Helt GRATIS!

Når vi siger at vores ambition er, at levere trappevask af høj kvalitet HVER GANG mener vi det. Det er derfor, vi lige nu tilbyder 2 ugers GRATIS prøveperiode. Så kan du selv vurdere, om du er tilfreds med vores arbejde – ganske gratis.

Gør krav på tilbuddet nu og ring til os på: 43 99 15 29

Eller udfyld kontaktformularen herunder og så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer!