Erhverhvsrengøring

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Trappevask

Vi tilbyder professionel trappevask i København og omegn.
Læs mere her


Ejendomsservice

Vi tilbyder professionel ejendomsservice i København og omegn.
Læs mere her


Piccoline service

Vi tilbyder professionel piccolineservice i København og omegn.
Læs mere her


Kontorrengøring

Vi tilbyder professionel kontorrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Servicepakke

Servicepakke efter dit behov. Planteservice & Måtteservice
Indkøb af driftsartikler
vand- og frugtordning
Læs mere her


Vinduespolering

Vi tilbyder professionel vinduespolering i København og omegn.
Læs mere her

Trappevask København

Danwi A/S har siden 1993 gjort rent i København og Storkøbenhavn. Vi har, blandt andet, sørget for, at vores kunder altid har rene og flotte trapper. Lige nu samarbejder vi med alt fra små, mellemstore og større virksomheder. Der er altså ingen opgave, som er for stor eller lille for os.

Skaber et godt førstehåndsindtryk!

Rene trapper er mere end trapper fri for spindelvæv og småsten. Det er også et udtryk for det sted man bor eller arbejder. Rene trapper sikrer nemlig et godt førstehåndsindtryk og en behagelig atmosfære. Med trappevask i København fra Danwi A/S, får du blandt andet:

  • Trappevask af høj kvalitet: Ingen ”helligdage”.
  • Vi fjerner alle småsten, som er med til at ødelægge dine flotte gulve.
  • Tyggegummi, spindelvæv og hvad der ellers hober sig op fjernes.

Når vi gør rent for dig er vi samtidig også opmærksomme på, at være skånsomme overfor miljøet. Netop derfor, benytter vi kun produkter som er Miljø- og Svanemærkede.

Danwi personale i forbindelse med Trappevask i København
0

Kvm2

Så mange kvadratmeter gør vi rent på hver eneste dag hos vores kunder. Ingen kunde er hverken for stor eller lille.

0

Vinduer

Vi pudser hver måned over 55000 for vinduer for vores kunder. Vi har mange års erfaring inden for faget.

0

Kunder

Vi servicerer hver måned over 275 af Danmarks virksomheder. Vi prioritere hver kunde lige højt og leverer altid god service.

Trappevask i København har sine fordele

Stjerne ikon der bruges i forbindelse med Fokuser på jeres arbejdsopgaver området

Fokuser på jeres arbejdsopgaver

Koncentrer jer om virksomhedens kerneopgaver og overlad trygt trappevasken til os. Vi tilbyder effektiv og professionel trappevask i København og omegn til både små og store virksomheder inden for alle brancher. Det betyder altså, at I ikke skal holde øje med deadlines og viceværtens næste udbrud, men i stedet kan fokusere på det I faktisk er der for.

Ikon af tre cirkler der bruges i forbindelse med Vi sætter jeres behov øverst

Vi sætter jeres behov øverst

Trappevasken kan arrangeres så den foregår på de tidspunkter af døgnet, der passer jer! Vi sørger altid for at tilpasse vores arbejdstider så vi ikke er til gene for jer. Vores fleksibilitet gør trappevasken til en næsten usynlig del af hverdagen og vi stræber efter, at I ikke mærker noget til os, før opgaven er klaret. Kontakt os og hør nærmere om Danwis trappevask i København.

Ikon af to personer der bruges i forbindelse med området: Tilpasning efter jeres ønsker

Tilpasning efter jeres ønsker

Vores systemer sikrer, at vi konstant ser efter muligheder for forbedringer og besparelser, så vores kunder altid får den bedste service. Vi lærer hele tiden af vores erfaringer og holder os ajour med udviklingen inden for trappevask hvad angår bedre produkter og effektiviserende metoder. Vi ved meget, men er ydmyge i vores tilgang til servicen og derfor kan vi altid imødegå særlige ønsker og behov.

Ikon af en liste der bruges i forbindelse med Skarp kvalitetskontrol af trappevask området

Skarp kvalitetskontrol af trappevask

Da vi sætter en ære i at levere trappevask i København af højeste kvalitet, har vi implementeret et kvalitetssikringssystem, der sørger for, at trappevasken leveres som I vil have den, når I vil have den og hvor I vil have den. Kontrollen sikrer ydermere, at vi er i stand til at imødegå eventuelle uventede opgaver omgående og dermed holde standarden uanset hvilke udfordringer vi møder.

Ikon af et CV der bruges i forbindelse med området: Udannet medarbejderstab

Uddannet medarbejderstab

Vi er stolte af den ydelse, vi leverer og knokler for at forbedre den sikkert og kontinuerligt. Vores medarbejderstab er veluddannet indenfor trapperengøring og vi sørger for at bruge tid og energi på at opdatere vores arbejdsgange med nye produkter og behandlingsformer.

Et hjerte ikon der bruges i forbindelse med punktet Miljøvenlig trappevask

Miljøvenlig trappevask

For os er det en hjertesag at levere miljøvenlig trappevask i København af høj kvalitet. Vi har valgt at satse på miljøvenlig erhvervsrengøring, fordi det i længden er den eneste holdbare rengøringsmetode. Vi går langt for at sikre vores medarbejderes trivsel og sørger dermed også for at videregive de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger gennem grundig og praktisk undervisning. Vi bruger ressourcer på at købe miljøvenligt ind og anerkender, at vores medarbejdere er vores bedste og vigtigste organ som virksomhed. Derfor aflaster vi dem hvor vi kan og sørger for at modregne det fysisk hårde arbejde i arbejdets omfang og tid.

Ærlighed

Vi vil gennem ærlig kommunikation sikre, at det, der bliver aftalt, bliver udført. Hos Danwi går vi ikke på kompromis med ærligheden.

Kundefokus

Ønsker, samt nye ideer lytter vi altid til, og gennem vores engagement og ansvar vil vi altid sikre at løse vores kunders behov og udfordringer bedst muligt.

Personlighed

Vi oplever vores kunders arbejdsplads som vores egen, derfor er det vigtigt for os, at kunden oplever personlighed og nærvær i det daglige arbejde.

  • hejsa

  • hejsa

Indhent tilbud her

Henvend dig i formularen her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

43 99 15 29