Erhverhvsrengøring

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Trappevask

Vi tilbyder professionel trappevask i København og omegn.
Læs mere her


Ejendomsservice

Vi tilbyder professionel ejendomsservice i København og omegn.
Læs mere her


Piccoline service

Vi tilbyder professionel piccolineservice i København og omegn.
Læs mere her


Kontorrengøring

Vi tilbyder professionel kontorrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Servicepakke

Servicepakke efter dit behov. Planteservice & Måtteservice
Indkøb af driftsartikler
vand- og frugtordning
Læs mere her


Vinduespolering

Vi tilbyder professionel vinduespolering i København og omegn.
Læs mere her

Kontorrengøring

Trappevask er en del af vedligeholdelsen af ejendommen

I en opgang, er der et par steder beboerne deler, og disse er som regel nogle ejendommen står for. Selvom alle kan blive enige om, at der skal være rent og pænt, så kan det til tider være vanskeligt at få nogen til at gøre det. Trappevask, hækklipning og græsslåning kan give anledning til konflikter i ejendommen, hvis man ikke sørger for at få det ordnet og lade det være en af de ting, der gør det ekstra lækkert at bo i netop denne bygning. Den bedste løsning er selvfølgelig at hyre et rigtig godt rengøringsfirma til at gøre trappeopgangene rene.

Sko og dørmåtter i opgangen

En udfordring når det kommer til trappevask, er de ting, som folk stiller i opgangen. Det kan være dørmåtter, sko og endda lysestager og nisser. Tal sammen i opgangen om, hvordan I løser dette. Løsningerne kan være noget med, at I bliver enige om at tage tingene ind, når der skal gøres rent, at rengøringsfirmaet må flytte tingene og gøre rent under dem, at de må gøre rent omkring dem, eller i sidste instans, at der ikke må stå noget i opgangen. Det behøver ikke være et problem, men det vil være rigtig praktisk at få talt om det, inden I får rengøring.

Hvor ofte skal der gøres rent?

En gang om ugen er et godt sted at starte. Om sommeren kan man muligvis klare sig med mindre, men om vinteren er en gang om ugen helt sikkert nødvendigt for at opgangen forbliver rar at bruge. Om vinteren trækker folk vand, mudder, sne og sand med ind, hvilket virkelig kan ses og mærkes. Om sommeren er problemet ofte kun sand og en smule støv, hvilket gør det muligt at skære ned til en gang om ugen.

Posted in rengøring on Jan 19, 2016

Indhent tilbud her

Henvend dig i formularen her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

43 99 15 29