Erhverhvsrengøring

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Trappevask

Vi tilbyder professionel trappevask i København og omegn.
Læs mere her


Ejendomsservice

Vi tilbyder professionel ejendomsservice i København og omegn.
Læs mere her


Piccoline service

Vi tilbyder professionel piccolineservice i København og omegn.
Læs mere her


Kontorrengøring

Vi tilbyder professionel kontorrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Servicepakke

Servicepakke efter dit behov. Planteservice & Måtteservice
Indkøb af driftsartikler
vand- og frugtordning
Læs mere her


Vinduespolering

Vi tilbyder professionel vinduespolering i København og omegn.
Læs mere her

Kontorrengøring

Skån miljøet i din rengøring

De seneste år har der i stigende grad været fokus på, hvor skadelig en effekt visse kemikalier kan have på helbredet og på miljøet. Derfor er der kommet flere og flere ‘grønne’ alternativer til traditionelle rengøringsmidler, der ofte har været fyldt med skadelig kemi og unødvendige tilsætningsstoffer. Miljøvenlig rengøring behøver dog ikke være dyrere end at benytte almindelige rengøringsmidler. I takt med at det er blevet mere og mere almindeligt at bruge miljøvenlige produkter, samtidig med at det nærmest er kommet på mode at tage hensyn til miljøet, er det i stigende grad blevet muligt at få effektive rengøringsmidler, der er skånsomme over for miljøet.

Derfor bør du bruge miljøvenlige rengøringsmidler

I dag er fokus på miljømæssige hensyn så stort, at det nærmest bliver forventet, at især professionelle rengøringsfirmaer benytter produkter, der indeholder et minimum af kradse kemikalier og tilsætningsstoffer, der ikke er frikendt for at være hormonforstyrrende. Netop den menneskelige faktor er vigtig, når det gælder rengøringsprodukter. I dag er man mere end nogensinde bevidst om, at visse kemikalier kan have en skadelig effekt på helbredet. Når man gør rent, vil en rest af rengøringsmidlerne altid blive hængende, og hvis der er for mange kemiske stoffer i disse rengøringsmidler, kan det have konsekvenser for helbredet hos de mennesker, der daglig færdes i området. Det gælder både for private boliger såvel som i arbejdsmiljøer. Selvom det skadelige effekt ikke kan mærkes umiddelbart, kan effekten være dårligt indeklima og deraf følgende hovedpine, allergiske reaktioner eller koncentrationsbesvær hos de folk, der dagligt opholder sig i rummene. Især på arbejdspladser er det derfor sund fornuft at sikre, at de rengøringsmetoder og produkter, der benyttes i den daglige rengøring, er skånsomme og lever op til miljømæssige retningslinjer.

Kvalitetsrengøring med grøn samvittighed

Hos Danwi Rengøring er vi yderst bevidst om fordelene ved at bruge grønne rengøringsprodukter, ligesom vi kender farerne ved for meget kemi i rengøringen. Vi benytter skånsomme rengøringsmetoder og undgår miljøskadelige produkter, både af hensyn til miljøet og vores medarbejdere, der skal håndtere produkterne, ligesom vi går op i at levere effektiv rengøring til vores kunder uden at de eller deres medarbejdere af den grund udsættes for skadelige bivirkninger. For os handler kvalitetsrengøring om, at vi ikke går på kompromis – hverken med vores medarbejderes sundhed, med resultatet eller med de langsigtede virkninger af vores arbejde. Vi leverer rengøring, der giver et bedre indeklima, uden at det går ud over miljøet. Vil du vide mere om vores services? Så udfyld vores kontaktformular eller læs mere her.

Posted in rengøring on Feb 02, 2017

Indhent tilbud her

Henvend dig i formularen her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

43 99 15 29