Erhverhvsrengøring

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Trappevask

Vi tilbyder professionel trappevask i København og omegn.
Læs mere her


Ejendomsservice

Vi tilbyder professionel ejendomsservice i København og omegn.
Læs mere her


Piccoline service

Vi tilbyder professionel piccolineservice i København og omegn.
Læs mere her


Kontorrengøring

Vi tilbyder professionel kontorrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Servicepakke

Servicepakke efter dit behov. Planteservice & Måtteservice
Indkøb af driftsartikler
vand- og frugtordning
Læs mere her


Vinduespolering

Vi tilbyder professionel vinduespolering i København og omegn.
Læs mere her

Kontorrengøring

Skab et godt indeklima for dine medarbejdere

Dårligt indeklima giver sure, trætte og umotiverede medarbejdere med hovedpine, tør hals og tilstoppet næse. Derfor er det vigtigt, at indeklimaet er godt på kontoret. Heldigvis er det forholdsvist nemt at sørge for. Derfor har vi samlet en lille guide til, hvordan I kan forbedre indeklimaet på jeres arbejdsplads.

Luft ud

Sørg for, at der bliver luftet ud med gennemtræk et par gange om dagen. Jævnlige udluftninger minimerer fugt, støv og andre skadelige partikler, som giver dårligt indeklima. Hvis vinduerne ikke kan åbnes, er et velfungerende ventilationssystem også et glimrende alternativ.

Hold temperaturen omkring 20-22 grader

For lave eller for høje temperaturer har stor indflydelse på produktiviteten. En lav temperatur giver frysende og utilpasse medarbejdere, mens et bagende varmt kontor gør dine kollegaer sløve og dehydrerede. Hold derfor temperaturen omkring 20-22 grader ved at sætte varme på om vinteren og ved at afskærme med markiser eller persienner om sommeren.

Sørg for et godt lysindfald

Lys har også stor betydning for indeklimaet. Mange mennesker blive trætte og småtriste, hvis der ikke kommer lys ind på arbejdspladsen. En grundig og hyppig vinduespolering kan gøre meget for lysindfaldet. Hold derfor ruderne rene, og få mere lys ind på kontoret.

Lad planter bidrage til den gode luft

Planter ser ikke bare pæne ud – de producerer også ilt, som er med til at give bedre luft og indeklima på kontoret. Derfor kan I med fordel have planter stående rundt omkring på kontoret.

Hold rent

Grundig og ugentlig rengøring er alfa og omega, når der skal skabes et godt indeklima. Lad eventuelt Danwi Rengøring tage sig af kontorrengøringen, hvis I ikke selv har tid. Vi er altid grundige, og vi anvender metoder og produkter, som er skånsomme for miljøet samt dine kollegers og dit helbred. Hvis I har spørgsmål til vores service, er I naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Posted in rengøring on Aug 16, 2016

Indhent tilbud her

Henvend dig i formularen her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

43 99 15 29