Erhverhvsrengøring

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Trappevask

Vi tilbyder professionel trappevask i København og omegn.
Læs mere her


Ejendomsservice

Vi tilbyder professionel ejendomsservice i København og omegn.
Læs mere her


Piccoline service

Vi tilbyder professionel piccolineservice i København og omegn.
Læs mere her


Kontorrengøring

Vi tilbyder professionel kontorrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Servicepakke

Servicepakke efter dit behov. Planteservice & Måtteservice
Indkøb af driftsartikler
vand- og frugtordning
Læs mere her


Vinduespolering

Vi tilbyder professionel vinduespolering i København og omegn.
Læs mere her

Kontorrengøring

Sådan holdes et hjem med kæledyr rent

Vi elsker vores kæledyr, men vi elsker ikke rengøringen efter dem

Kæledyr er, for de flestes vedkommende, værdsatte medlemmer af familien. Vi elsker vores små, pelsede venner, men hvad vi ikke elsker er, at gøre rent efter dem. Fordelene ved kæledyr overgår langt ulemperne, tænk bare at komme hjem til en logrende hund, der møder dig med ubetinget kærlighed, når du har haft en dårlig dag. Men en ting er dog sikker, at have et kæledyr er altid forbundet med betydelig mere rengøring, og det er de færreste af os, der har tid eller lyst til at bruge mere tid på huslige pligter end højst nødvendigt. Heldigvis er der nogle simple tricks, der kan gøre hverdagen lettere for folk med kæledyr.

Dyrehår i hjemmet

Den største udfordring for hunde- og katteejere er uden tvivl at fjerne hår fra hjemmet. Af hensyn til hygiejne og allergi er det vigtigt, at man jævnligt fjerner de hår, som bliver aflejret på sofaer, senge og gulvtæpper, især hvis man har en hund, der fælder meget. Der er flere forskellige tips til hvordan man bedst fjerner hårene, og det er helt op til dig, hvilken metode du vil bruge.

Det bedste du kan gøre for, at forebygge at dit kæledyr fælder, er jævnligt at give din hund eller kat en god omgang med børsten. Det er trods alt bedre at hårene sætter sig fast i børsten end i møblerne. Denne børstning skal selvfølgelig foregå udenfor, så man undgår at svine hjemmet unødigt til, og bagefter bør børsten desuden renses grundigt.

Et godt trick der nemt og hurtigt fjerner hår

Når hårene først har lagt sig i hjemmet, er det nødvendigt at fjerne dem hurtigst muligt, og dette kan selvfølgelig gøres ved at støvsuge hårene op, men der findes faktisk et mindre omfattende alternativ til denne løsning, så du slipper for at slæbe støvsugeren frem fra skabet. Hvis du ønsker at fjerne hår hurtigt og effektivt, er det eneste du skal bruge en fugtig engangshandske. Forvirret? Det skal du ikke være! Du tager blot en engangs-gummihandske og fugter den ganske let på håndfladen. Herefter lader du simpelthen hånden glide over dine møbler, og ser hvordan hårene på mirakuløs vis sætter sig fast på handsken, og dermed bliver fjernet fra hjemmets overflader. Mere besværligt behøver det faktisk ikke være, at gøre rent efter sit kæledyr.

Har du alligevel brug for en ordentlig omgang rengøring, så kontakt Danwi, så rykker vi ud, og forlader ikke dit hjem, før alt er skinnende rent – og fri for hunde- og kattehår.

Posted in rengøring on Apr 02, 2017

Indhent tilbud her

Henvend dig i formularen her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

43 99 15 29