Erhverhvsrengøring

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Trappevask

Vi tilbyder professionel trappevask i København og omegn.
Læs mere her


Ejendomsservice

Vi tilbyder professionel ejendomsservice i København og omegn.
Læs mere her


Piccoline service

Vi tilbyder professionel piccolineservice i København og omegn.
Læs mere her


Kontorrengøring

Vi tilbyder professionel kontorrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Servicepakke

Servicepakke efter dit behov. Planteservice & Måtteservice
Indkøb af driftsartikler
vand- og frugtordning
Læs mere her


Vinduespolering

Vi tilbyder professionel vinduespolering i København og omegn.
Læs mere her

Kontorrengøring

Sådan holder du dit trægulv rent

Et trægulv kan være helt utrolig flot, være rigtig rart at gå på, og give en lækker moderne følelse til et rum. Desværre kræver trægulve også en del vedligeholdelse, når man først har dem. De skal gerne skures, skrubbes og sæbes op af og til, hvis de skal holde deres lyse farve og holde sig flotte det meste af deres levetid.

Ludbehandlet trægulv

Et gulv, som er mættet i ludsæbe eller nåletræslud er det mindst modstandsdygtige af de tre muligheder. Her er det særlig vigtigt at undgå slid, og behandle gulvet ofte, for at få det til at fremstå flot. En gang imellem kan det ligefrem være praktisk at få gulvet slebet let, eller man kan selv tage sandpapir og nøjsomt slibe mindre ridser eller pletter ned.

Oliebehandlet trægulv

Oliebehandlede trægulve er manges favorit. Det får det bedste frem i træet, så årene står frem og understreger det helt unikke, der er ved gulvet, og det gør det slidstærkt. Desværre kommer behandlingen også med en del vedligeholdelse og særlige forhold, når det kommer til rengøring. I det daglige er det praktisk at have en kost til lud- eller oliebehandlede trægulve fremfor en støvsuger, der kan efterlade mærker.

Lakeret trægulv

På et lakeret trægulv er der næsten ingen vedligeholdelse at tage sig af. Man kan støvsuge som man har lyst, og behøver ikke være alt for bange for at efterlade mærker. Dog er det ikke et stengulv, så hunde eller høje hæle kan stadig efterlade mærker i lakken. Sørg for at holde gulvet frit for det meste støv, sand og jord. De små partikler slider på gulvet, og nedbryder den behandling det har fået, uanset om det er lud, olie eller lak.

Posted in rengøring on Apr 02, 2017

Indhent tilbud her

Henvend dig i formularen her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

43 99 15 29