Erhverhvsrengøring

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Trappevask

Vi tilbyder professionel trappevask i København og omegn.
Læs mere her


Ejendomsservice

Vi tilbyder professionel ejendomsservice i København og omegn.
Læs mere her


Piccoline service

Vi tilbyder professionel piccolineservice i København og omegn.
Læs mere her


Kontorrengøring

Vi tilbyder professionel kontorrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Servicepakke

Servicepakke efter dit behov. Planteservice & Måtteservice
Indkøb af driftsartikler
vand- og frugtordning
Læs mere her


Vinduespolering

Vi tilbyder professionel vinduespolering i København og omegn.
Læs mere her

Kontorrengøring

Sådan gør du dit hjem mere rengøringsvenligt

Rengøring af hjemmet kan ofte føles som en sur pligt, der bare skal overstås. Måske fordi det er besværligt og tidskrævende at gøre ordentligt rent. Sådan behøver det ikke at være.

Tænk praktisk når du indretter hjemmet

I mange tilfælde er rengøring et irritationsmoment, uden at folk tænker nærmere over, hvorfor det føles så besværligt at gøre rent. Ofte ligger problemet dog et helt andet sted. Mange mennesker indretter deres hjem uden at tænke over, hvad der er praktisk i forhold til rengøring. Egentlig er det jo logisk nok, at jo flere møbler, der fylder i hjemmet, jo mere har du at flytte rundt på, når du skal have støvsugeren eller gulvkluden ind i alle hjørner for at komme snavs og nullermænd til livs. Det samme gælder pyntegenstande. Har du en masse nips stående, er der flere ting, der kan samle støv, og mere som du skal gøre rent. Rod er endnu en støvsamler. Hvis du ikke af natur er et meget struktureret menneske, kan du hurtigt komme til at skabe lidt rod i hjemmet, som gør det mere besværligt, når du skal gøre rent og tørre støv af.

Skab systemer og gør rengøringen lettere

Det bedste du kan gøre for at få rengøringen til at glide lettere, er at skabe orden i hjemmet. Det gør du helt praktisk ved at sørge for, at alt har sin egen, faste plads. Det gælder både i køkkenet, hvor du kan sortere køkkenudstyr, bestik og service, så alt har sin plads, til entréen, hvor et skoskab, et par hylder og knager giver mulighed for at placere tøj, sko og tasker på områder, hvor de ikke er i vejen, når du ikke bruger dem.

Brug eventuelt kasser til at opbevare løse genstande, som måske ikke blive brugt så tit og derfor kan holdes adskilt fra de ting, du bruger i det daglige, og du kan eventuel sætte lidt ekstra hylder op for at få et sted at sætte opbevaringskasserne. Prøv at have så lidt stående på gulvet som muligt, så er det langt nemmere at støvsuge, og opbevar løse genstande i skabe, skuffer og kasser, så de ikke støver til. Det vil gøre din rengøring langt nemmere og hurtigere overstået.

Posted in rengøring on Apr 07, 2017

Indhent tilbud her

Henvend dig i formularen her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

43 99 15 29