Erhverhvsrengøring

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Trappevask

Vi tilbyder professionel trappevask i København og omegn.
Læs mere her


Ejendomsservice

Vi tilbyder professionel ejendomsservice i København og omegn.
Læs mere her


Piccoline service

Vi tilbyder professionel piccolineservice i København og omegn.
Læs mere her


Kontorrengøring

Vi tilbyder professionel kontorrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Servicepakke

Servicepakke efter dit behov. Planteservice & Måtteservice
Indkøb af driftsartikler
vand- og frugtordning
Læs mere her


Vinduespolering

Vi tilbyder professionel vinduespolering i København og omegn.
Læs mere her

Kontorrengøring

Sådan fjerner du effektivt kalk på badeværelset

Badeværelset udsættes hver dag for store mængder vand. Ligeledes ophober der sig med tiden også en del kalk, som kan være besværlig at komme til livs. Hos Danwi har vi stor erfaring med alle typer rengøring, og vi deler gerne vores viden. Derfor har vi skrevet en lille vejledning til, hvordan du mest effektivt fjerner kalk fra badeværelset.

Tag kalken i opløbet

Det bedste våben mod tilkalkning er at tørre overfladerne i badeværelset af jævnligt. Sørg derfor for at tørre fliser, fuger og armaturer af efter, at du har været i bad. Åbn et vindue så vanddampe og fugt forsvinder fra rummet. Du kan komme rigtig langt med at tørre fliser og andre overflader af samt ved at lufte ud.

Frem med knofedtet

Nogle dage har du sikkert travlt med at komme ud af døren. Derfor er der måske ikke altid tid til at tørre af efter morgenbadet, hvilket betyder, at der alligevel ophober sig kalk. Hvis der sidder meget kalk, kan det ofte betale sig at droppe rengøringsmidlerne og i stedet tage en kniv eller en skraber i brug for at fjerne den værste kalk. Pas dog på, at du ikke ridser fliserne. Drop afkalkningsmidlerne – brug eddikesyre i stedet Producenter af rengøringsmidler vil gerne overbevise dig om, at lige præcis deres produkt er det mest effektive middel mod kalk. Dog er produkterne ofte fyldt med stoffer, som er både miljø- og sundhedsskadelige. Brug i stedet eddikesyre. Affedt med et miljøvenligt universalrengøringsmiddel inden brug. Vær dog opmærksom på, at terrazzo, natursten som marmor og skifer, gulvklinker og fuger ikke tåler eddikesyre. Her bør du i stedet brug eddike eller citronsyre.

Hvis du vil vide mere

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål til kalkfjerning, eller hvis du har brug for professionel rengøring. Hos Danwi har vi over 20 års erfaring med rengøring, og vi leverer altid et tilfredsstillende resultat som skåner miljøet.

Posted in rengøring on Apr 02, 2017

Indhent tilbud her

Henvend dig i formularen her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

43 99 15 29