Erhverhvsrengøring

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Trappevask

Vi tilbyder professionel trappevask i København og omegn.
Læs mere her


Ejendomsservice

Vi tilbyder professionel ejendomsservice i København og omegn.
Læs mere her


Piccoline service

Vi tilbyder professionel piccolineservice i København og omegn.
Læs mere her


Kontorrengøring

Vi tilbyder professionel kontorrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Servicepakke

Servicepakke efter dit behov. Planteservice & Måtteservice
Indkøb af driftsartikler
vand- og frugtordning
Læs mere her


Vinduespolering

Vi tilbyder professionel vinduespolering i København og omegn.
Læs mere her

Kontorrengøring

Rengøring af ovn

Du kender det sikkert godt. Du har ikke fået gjort din ovn ren i månedsvis. Overfladerne i ovnen er dækket af en udefinerbar skorpe af madrester fra alverdens måltider, og hver gang du skal lave mad, spreder der sig en brændt lugt i hele køkkenet. Rengøringen virker som et umuligt projekt. Men bare rolig. Du kan nemt få din ovn ren igen ved at lytte til de rette råd. Vi har samlet en håndfuld af dem. Læs med her – og få en ren og velduftende ovn igen.

Brun sæbe til selve ovnen

Hvis din ovn er meget beskidt, er brun sæbe og lidt tålmodighed det bedste våben. Smør ovnen ind i brun sæbe, tænd på 50 grader i en halv time, og rengør til sidst med varmt vand. Alternativt kan du også lade den brune sæbe virke natten over uden at tænde for ovnen. Husk at lægge husholdningsfilm henover sæben, så den ikke tørrer ind.

Opvaskemiddel til glasruden

Glasruden kan virke svær at få ordentlig ren. Ikke mindst fordi den er ret skrøbelig og derfor ikke tåler skrappe rengøringsmidler. Du kan dog nemt gøre ruden ren med noget så simpelt som opvaskemiddel. Læg en klud med opvaskemiddel på glasset i en halv times tid, og tør derefter af med en fugtig klud.

Stålsvamp til risten

Risten i ovnen kan for det meste godt tåle stålsvamp og brun sæbe. Den kan derfor nemt rengøres ved, at du smører den ind i brun sæbe i en halv time og tørrer efter med en stålsvamp. Hvis risten ikke er meget snavset, kan du lægge den i blød i opvaskevand eller sætte den i opvaskemaskinen.

Hvis du har flere spørgsmål til rengøring af din ovn, er du altid velkommen til at kontakte Danwi Rengøring. Vi har mange års erfaring med rengøring, og vi bidrager gerne med en hjælpende hånd.

Posted in rengøring on Nov 10, 2016

Indhent tilbud her

Henvend dig i formularen her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

43 99 15 29