Erhverhvsrengøring

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Trappevask

Vi tilbyder professionel trappevask i København og omegn.
Læs mere her


Ejendomsservice

Vi tilbyder professionel ejendomsservice i København og omegn.
Læs mere her


Piccoline service

Vi tilbyder professionel piccolineservice i København og omegn.
Læs mere her


Kontorrengøring

Vi tilbyder professionel kontorrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Servicepakke

Servicepakke efter dit behov. Planteservice & Måtteservice
Indkøb af driftsartikler
vand- og frugtordning
Læs mere her


Vinduespolering

Vi tilbyder professionel vinduespolering i København og omegn.
Læs mere her

Kontorrengøring

Rengøringsfirma i København

Hvem er Danwi Rengøring?

Vi er et familieejet rengøringsfirma i København med fokus på miljø, traditioner og personlige relationer. Firmaet blev oprettet i 1993 af Jørgen Wilk, med en vision om, at oprette et rengøringsfirma i København med fokus på langvarige samarbejder og rengøring af høj kvalitet. I dag er firmaet en af de største udbydere af erhvervsrengøring i Storkøbenhavn. En del af vores succes skyldes, at vores kunder altid har sikkerhed for, at hvis noget ikke er i orden, kan vi tage en snak og forbedre det. Ligeledes taler vi altid om det individuelle behov hos hver ny kunde vi tager ind. Baseret på omfanget af opgaven og det estimerede tidsforbrug giver vi et uforpligtende prisoverslag.

Det får du hos Danwi Rengøring

Vi sørger løbende for, at vores medarbejdere har de nødvendige kompetencer til at varetage dine rengøringsbehov, på en grundig og tilfredsstillende måde. Med mere end 20 års erfaring på området ved vi, hvordan vi skal håndtere både store og små opgaver. Vores rengøringstilbud indeholder derfor alt fra grundig daglig rengøring, havearbejde og tæpperens til hovedrengøring, vinduespolering og trappevask.

Når vi gør rent hos dig, bruger vi kun svanemærkede produkter, som kan benyttes uden brug af varmt vand. Du kan også vælge, at vi kun skal bruge økologiske rengøringsmidler. Herved sparer vi miljøet for skadelige kemikalier uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi ønsker at tilbyde den bedst mulige service til vores kunder, således at vi kan bygge et langvarigt samarbejde, baseret på gensidig tillid. Vi er en virksomhed som er stolte af vores medarbejdere, derfor har vi lav personaleudskiftning. For dig som kunde betyder det, at du kan forvente fast personale og personlig behandling. Når vi arbejder for dig, får du fuldt indblik i, hvad vi laver, således at du kan se hvad tiden bliver brugt til. Vi skiller os ud fra andre rengøringsfirmaer i København ved at lægge stort fokus på dig som kunde, samt på samarbejdet imellem os.

Her kan du finde vores rengøringsfirma i København

Vores kontor ligger på Nybrogade 20, midt i København med udkig til Frederiksholms kanal, Thorvaldsens museum og Christiansborg. Vores centrale beliggenhed gør det muligt for os at have kunder i hele København og omegn, og betyder at vi hurtigt kan komme frem uanset, hvor din ejendom er i København. Du kan kontakte os på telefon: 70 87 88 01, eller på e-mail: danwi@danwi.dk.

Ønsker du et uforpligtende tilbud kan du også udfylde formularen i højre side, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Posted in rengøring on Apr 04, 2017

Indhent tilbud her

Henvend dig i formularen her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

43 99 15 29