Erhverhvsrengøring

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Trappevask

Vi tilbyder professionel trappevask i København og omegn.
Læs mere her


Ejendomsservice

Vi tilbyder professionel ejendomsservice i København og omegn.
Læs mere her


Piccoline service

Vi tilbyder professionel piccolineservice i København og omegn.
Læs mere her


Kontorrengøring

Vi tilbyder professionel kontorrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Servicepakke

Servicepakke efter dit behov. Planteservice & Måtteservice
Indkøb af driftsartikler
vand- og frugtordning
Læs mere her


Vinduespolering

Vi tilbyder professionel vinduespolering i København og omegn.
Læs mere her

Rengøringsfirma i København

Danwi Rengøring er et rengøringsfirma i København med mere end 20 års erfaring inden for feltet. Vi ved, hvordan den mest effektive og nemmeste rengøring tilpasse forskellige typer kunder. Vores ambitioner er, at løse kundernes ønsker og udfordringer bedst muligt, hvorfor vi som rengøringsfirma lytter til kunderne.

Det bedste rengøringsfirma i Københavnfor dig og/eller din virksomhed.

Inden et fremtidigt samarbejde skrives under, så tager vi i fællesskab en snak vedrørende jeres krav og behov. Prisen fastsættes først efter et besøg hos jer, så vi kan se ejendommen. Ud fra dette vil i modtage et uforpligtigende tilbud, som er udformet specielt til jer. Danwi Rengøring er et rengøringsfirma i København, der tilbyde forskellige services. Udover rengøring, ejendomsservice og erhvervsrengøring, så tilbydes komplementært; tæpperens, gulvbehandling, havearbejde, vinduespolering, gardin- og persiennevask samt hoved- og håndværkerrengøring. Der tilbydes en nem og effektiv kvalitetsløsning, som holder hele arbejdspladsen, ejendommen mv. flot, ren og præsentabel. VI ønsker en god og personlig kontakt til vores kunder, hvorfor vi som rengøringsfirma i København altid vil tage en snak med jer. Dette gælder både, hvis i har spørgsmål eller forslag til ændringer, så finder vi sammen ud af det. Ydermere tilbyder vi rapportering af vores arbejde, som I nemt kan gennemskue, hvad der bliver lavet og hvad der betales for. Det der bliver aftalt overholdes hver gang, og det ønsker vi at fremvise for jer.

Kvalitetssikring

Danwi Rengøring er et profesionelt rengøringsfirma i København, hvorfor alle medarbejderne er uddannet og trænet inden for vores arbejdsområder. Medarbejderne er alle dansktalende, så de kan kommunikere og fører en dialog med folk, når de er ude hos virksomheder eller private. Medarbejderne udviser en positiv udstråling, som sammen med deres rengøring skaber en god samt behagelig atmosfære. Danwi Rengøring har naturligvis fokus på rengøringen, så i kan have fokus på jeres. Vi stræber efter at levere højekvalitetsløsninger, hvorfor vi har implemeteret kvalitetsystemer, som registrere og dokumentere, at vores rengøring og service tilfredstillende. Yderligere udføres kvalitetskontroller, som skal sikre at vi lever op til vores egne og kundes krav. De udføres ligeledes for, at vi som rengøringsfirma kan udvikle vores rengøringsmetoder, som sikre optimering og fastholdelse af den høje kvalitet. Danwi Rengørings samarbejdspartnere er grundigt udvalgt, så deres værdier passer til virksomhedens egne. Samarbejdspartnerne udvikler kemi produkter der skåner miljøet bedst muligt, og 95 % af vores rengøringsprodukter er Svanemærket. Ydermere er rengøringsprodukterne til dagligt brug 100 % økologiske. Dette sikre en rengøring af høj kvalitet, som samtidig skåner medarbejderne.

Danwi medarbejder i forbindelse med rengøringsfirma i koebenhavn og omegn siden Danwi personale i forbindelse med siden: rengøringsfirma i københavn og omegn
0

Kvm2

Så mange kvadratmeter gør vi rent på hver eneste dag hos vores kunder. Ingen kunde er hverken for stor eller lille.

0

Vinduer

Vi pudser hver måned over 55000 for vinduer for vores kunder. Vi har mange års erfaring inden for faget.

0

Kunder

Vi servicerer hver måned over 275 af Danmarks virksomheder. Vi prioritere hver kunde lige højt og leverer altid god service.

Ærlighed

Vi vil gennem ærlig kommunikation sikre, at det, der bliver aftalt, bliver udført. Hos Danwi går vi ikke på kompromis med ærligheden.

Kundefokus

Ønsker, samt nye ideer lytter vi altid til, og gennem vores engagement og ansvar vil vi altid sikre at løse vores kunders behov og udfordringer bedst muligt.

Personlighed

Vi oplever vores kunders arbejdsplads som vores egen, derfor er det vigtigt for os, at kunden oplever personlighed og nærvær i det daglige arbejde.

  • hejsa

  • hejsa

Indhent tilbud her

Henvend dig i formularen her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

43 99 15 29