Rengøring København

Danwi Rengøring har siden 1993 varetaget den daglige rengøring af kontorer, institutioner samt forretninger i København og Storkøbenhavn. Vores mangeårige erfaring som rengøringsfirma i København betyder, at vi kan varetage rengøringsopgaver af alle størrelser. Vi har erfaring med rengøring af kontorer, institutioner og forretninger. Vi håndterer altså rengøringsopgaver for små, mellemstore og større virksomheder – private som offentlige. Vi sørger for en kvalitetsbevidst rengøring i København, hver gang.

Rengøring er vores primære fokus – Rengøring i København

Danwi Rengøring udfører en masse forskellige arbejdsopgaver, udover den daglige rengøring i København og omegnen, påtager vi os også tæpperens, gulvbehandling, vinduespolering, gardin- og persiennevask samt hovedrengøring og håndværker rengøring. Men den daglige rengøring er vores primære fokus.
Vi har mere end 20 års erfaring og kan derfor levere rengøringsløsninger af meget høj kvalitet og med en høj servicegrad hvor det er kunden der er i centrum. Da vi har leveret rengøringsløsninger af høj kvalitet, i mere end 20 år, kan vi tilbyde effektiv og nem rengøring. Dette gør vi ved at sørge for, at alle vores medarbejdere har den nødvendige erfaring og de kompetencer der skal til, for at løse lige præcis dine behov for rengøring. Udover dette, har vi også en streng intern kvalitetskontrol, som er med til at sikre resultater og rengøringsløsninger af højeste kvalitet – hver gang! 

Har du en rengøringsopgave, som er lidt mere omfattende? Så tilbyder vi også grunding hovedrengøring i København!

Dette indebærer, at vi gør ekstra grundigt rent i din ejendom eller virksomhed. Hovedrengøring finder typisk sted 1-2 gange om året eller efter behov. Ved hovedrengøring, kommer vi hele vejen rundt, i alle afkroge og hjørner. Det kunne mere specifikt være rensning af tæpper og stikkontakter, aftørring af dørkarme og flader, højt hængende lamper mm..

Er der tale om rengøring på arbejdspladser, kan vi sagtens gøre rent i weekenden. Så kan I vende tilbage til et flot, rent kontor om mandagen! Vi tager altid en dialog omkring hvad en hovedrengøring skal indebære da dette kan variere.

Vi medbringer det hele!

Når Danwi gør rent for dig, så skal du ikke tænke på, at have en masse rengøringsudstyr stående. Vi medbringer nemlig alt. Dette er nemmest for dig og for os, for så ved vi præcis hvordan vi skal bruge vores udstyr. Dette sikrer høj effektivitet og grundig rengøring.
Vi benytter os herudover udelukkende af Svanemærkede produkter. Dette betyder, at de rengøringsmidler vi benytter belaster miljøet mindst muligt.

En nemmere hverdag – Med Danwi Rengøring

Rengøring er vores kernekompetence og noget, vi udfører med kvalitet for øje. Rengøring i København er efterspurgt og på baggrund af vores erfaringer og referencer, så vælg os – og i vi få en nemmere hverdag og skinnede lokaler.
Vi indretter rengøringsarbejdet efter kunden, så den højeste tilfredshed opnås. Vi er fleksible i forhold til, hvis rengøringsbehov eller ønsker skulle ændres under samarbejdet. Disse ændringer kan ske med kort varsel, hvorefter en ny tilrettelæggelse af rengøringen vil udformes. Dette sikre et godt samarbejde, hvor begges ressourcer og tid udnyttes bedst muligt.

Når du tager kontakt til os, har vi en dialog om præcis hvad du ønsker. Ved at kende til dine unikke behov, kan vi levere en løsning som du er tilfreds med. Kundetilfredshed er det, som vi altid stræber efter og netop derfor, kan vi prale med særdeles høj kundeanciennitet.

Har du derfor brug for et rengøringsfirma i København, hvad enten det måtte være privat rengøring eller erhvervsrengøring, så kontakt os nu på: 43 99 15 29

Kontakt Danwi – Rengøring, Vinduespolering, Erhvervsrengøring & trappevask

Åben: Mandag-Fredag 9:00-17:00