Erhverhvsrengøring

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Trappevask

Vi tilbyder professionel trappevask i København og omegn.
Læs mere her


Ejendomsservice

Vi tilbyder professionel ejendomsservice i København og omegn.
Læs mere her


Piccoline service

Vi tilbyder professionel piccolineservice i København og omegn.
Læs mere her


Kontorrengøring

Vi tilbyder professionel kontorrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Servicepakke

Servicepakke efter dit behov. Planteservice & Måtteservice
Indkøb af driftsartikler
vand- og frugtordning
Læs mere her


Vinduespolering

Vi tilbyder professionel vinduespolering i København og omegn.
Læs mere her

Kontorrengøring

Hvornår er det tid til at ringe efter professionel ejendomsservice?

Et rent kontor er, selvfølgelig, meget mere behageligt end et urent, men endnu vigtigere; et rent kontor er et sikkert kontor! “Syge bygninger” der ødelægger medarbejdernes sundhed er blot bygninger, der desperat har brug for en grundig kontor rengøring. Mangel på frisk luft, utilstrækkelig ventilation og ophobning af støv og snavs, kan gøre en kontorplads ikke bare ubehagelig, men farlig for medarbejdernes sundhed.

Hovedpine, svimmelhed, kvalme og sløvhed, er tydelige tegn på, at det er tid til, at få hjælp fra professionel erhvervsrengøring. Store byer med mange kontorbygninger har et særligt behov for rengøring. København er et godt eksempel.

Har jeg brug for professionel ejendomsservice?

Mellemstore virksomeder med mere end 5 medarbejdere har som regel brug for erhvervsrengøring. Ligegyldigt hvor samvittighedsfulde de er, har de fleste medarbejdere ikke tid til at gøre deres arbejde og gøre deres kontor rent. Ejendomsservice kan planlægges en gang om måneden, en gang om ugen eller hver nat, afhængig af størrelse og behov for virksomheden.

Hvilket rengøringsfirma skal jeg vælge?

Vælg et erhvervsrengørings firma, der kan demonstrere at de har erfaring indenfor rengøring af kontorbygninger og at de har ordentlige kundereferencer. Kontroller, at virksomheden har bevis for forsikring og sørg for at læse kontrakten grundigt for at se, hvilke tjenester der er inkluderet, og til hvilken pris. Spørg også om rengøringsartikler ( spandeposer, sortesække, Wc rens etc. ) inkluderet i rengøringen og om de benytter grønne rengøringsmetoder. Sommetider kan rengøringsmidler med stærke kemikalier være irriterende for luften og vejrtrækningen.

Hvilket rengøringsfirma du skal vælge, vil afhænge af størrelsen af ​​arbejdspladsen og antallet af medarbejdere. Et rengøringsfirma kan levere tjenester, der varierer fra tømning af papirkurven, afstøvning og støvsugning, rengøring af køleskabe, vinduespolering, rens af tæpper og behandling af gulve. Det er en god ide at oprette en liste over nødvendige opgaver inden du taler med en potentiel rengørings leverandør. Vær sikker på at gøre opmærksom på eventuelle særlige rengørings behov, der gælder for din virksomed. Rengøring af usædvanlige rum eller udstyr vil nødvendiggøre et skræddersyet tilbud.

Posted on Apr 11, 2017

Indhent tilbud her

Henvend dig i formularen her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

43 99 15 29