Erhverhvsrengøring

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Trappevask

Vi tilbyder professionel trappevask i København og omegn.
Læs mere her


Ejendomsservice

Vi tilbyder professionel ejendomsservice i København og omegn.
Læs mere her


Piccoline service

Vi tilbyder professionel piccolineservice i København og omegn.
Læs mere her


Kontorrengøring

Vi tilbyder professionel kontorrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Servicepakke

Servicepakke efter dit behov. Planteservice & Måtteservice
Indkøb af driftsartikler
vand- og frugtordning
Læs mere her


Vinduespolering

Vi tilbyder professionel vinduespolering i København og omegn.
Læs mere her

Servicepakke

Planteservice

Hos Danwi tilbyder vi at skabe et godt, friskt og inspirerende indemiljø gennem planteservice.

Planteservice

Mange virksomheder vælger at bruge planter i indretningen af både æstetiske og funktionelle årsager. Grønne, flotte og sunde planter pynter nemlig på kontorer og de er med til at give et godt indtryk, når man besøger virksomheden. Samtidig bidrager planter til et godt arbejdsmiljø idet de blandt computere og andet it-udstyr virker forfriskende og luftrensende.

Der er således mange fordele ved at inddrage planter som en del af arbejdsmiljøet, men ikke desto mindre er det vigtigt at være opmærksom på at planter kræver pasning, hvis deres potentiale skal udnyttes.

Vi tilbyder at vedligeholde planterne på jeres kontorer, hvad enten der er tale om enkelte planter eller større grønne arrangementer og som fagfolk sikrer vi jer en høj standard inden for servicering af planter.

Hvad indebærer planteservice?

Gennem planteservice tilbyder vi generel pasning og pleje af de planter I har på jeres kontorer. Planter er forskellige og derfor varierer deres behov for servicering. Nedenfor får du en oversigt over, hvad vores planteservice indbefatter.

  • - Vanding og gødning
  • - Aftørring af blade for støv
  • - Rengøring af planter og potter
  • - Bekæmpelse af skadedyr og/eller sygdomme i planter
  • - Opbinding og beskæring
  • - Vi skifter løbende ud i planter som dør, som en del af abonnementet

Den rette planteløsning til jeres virksomhed

Planteservice er ikke alene en god mulighed for at få sunde planter, men det er også en service, der kan spare jer for adskillige ressourcer. Det kræver nemlig både tid og kræfter at holde planter sunde og hvis der er tale om en stor virksomhed, kan pasningen af planter være omfattende.

Med planteservice tilbyder vi altså at stå for pasning og pleje af alle planter i jeres virksomhed, således at I får frigivet tid til de egentlige arbejdsopgaver og samtidig lægger ansvaret for planterne klart og tydeligt hos os; der er med andre ord ingen tvivl om, hvem der står for planternes trivsel og sundhed.

Inden vi påbegynder et samarbejde, laver vi en klar aftale om, hvilke behov og ønsker I har til jeres planteservice. På denne måde sikrer vi at I får den helt rette planteløsning til jeres virksomhed.

Få en samlet pakkeløsning

Planteservice er ikke den eneste måde, hvorpå I har muligheden for at spare tid. Vælger I at kombinere vores planteservice med en eller flere af vores andre ydelser, er der yderligere tid at spare. Det kunne eksempelvis være erhvervsrengøring, måtteservice, vinduespolering eller køb og udskiftning af driftsartikler.

Som servicevirksomhed tilbyder vi at skræddersy en løsning til jer, således at jeres arbejde gøres nemmere. kontakte os allerede i dag og få et tilbud på enten planteservice eller en samlet pakkeløsning.

Plateservice
0

Kvm2

Så mange kvadratmeter gør vi rent på hver eneste dag hos vores kunder. Ingen kunde er hverken for stor eller lille.

0

Vinduer

Vi pudser hver måned over 55000 for vinduer for vores kunder. Vi har mange års erfaring inden for faget.

0

Kunder

Vi servicerer hver måned over 275 af Danmarks virksomheder. Vi prioritere hver kunde lige højt og leverer altid god service.

Ærlighed

Vi vil gennem ærlig kommunikation sikre, at det, der bliver aftalt, bliver udført. Hos Danwi går vi ikke på kompromis med ærligheden.

Kundefokus

Ønsker, samt nye ideer lytter vi altid til, og gennem vores engagement og ansvar vil vi altid sikre at løse vores kunders behov og udfordringer bedst muligt.

Personlighed

Vi oplever vores kunders arbejdsplads som vores egen, derfor er det vigtigt for os, at kunden oplever personlighed og nærvær i det daglige arbejde.

  • hejsa

  • hejsa

Indhent tilbud her

Henvend dig i formularen her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

43 99 15 29