Erhverhvsrengøring

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Trappevask

Vi tilbyder professionel trappevask i København og omegn.
Læs mere her


Ejendomsservice

Vi tilbyder professionel ejendomsservice i København og omegn.
Læs mere her


Piccoline service

Vi tilbyder professionel piccolineservice i København og omegn.
Læs mere her


Kontorrengøring

Vi tilbyder professionel kontorrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Servicepakke

Servicepakke efter dit behov. Planteservice & Måtteservice
Indkøb af driftsartikler
vand- og frugtordning
Læs mere her


Vinduespolering

Vi tilbyder professionel vinduespolering i København og omegn.
Læs mere her

piccoline service

Piccolo og Piccoline service

Danwi kan klare jeres daglige kontoropgaver i gennem vores Piccolo og Piccoline service. Så har I brug for en ekstra hånd på kontoret? Så tøv ikke med at kontakte os angående netop dette.

Piccolo og Piccoline service

Har I, som mange andre virksomheder, mange gøremål i løbet af dagen og for få hænder til at håndtere dem?
Så vil det måske være en hjælp at få en Piccolo eller Piccoline ind i løbet af dagen til at hjælpe med de mange praktiske opgaver. Danwis piccoloer og piccoliner hjælper eksempelvis med følgende:

  • - Opsætning af frokostordning samt nedpakning og opvask når I er færdige
  • - Posthåndtering med sortering og uddeling
  • - Mødeopdækning og afrydning
  • - Varebestillinger hos diverse leverandører samt lageroptælling og oprydning
  • - Daglig rengøring af toiletter og køkkenområder

Vores piccoliner og piccoloer har alle et hygiejnebevis og kan derfor håndtere madvarer forsvarligt. Derudover taler og forstår alle i Danwi dansk og kan derfor modtage og give beskeder uden udfordringer i sprogbarrierer.

Vi sørger for alt det praktiske, så I kan bruge jeres tid på mere værdiskabende opgaver i jeres virksomhed. Vi har erfaret, at en sådan hjælp kan gøre en betydelig forskel for virksomheder i vækst, da man undgår at trække medarbejderne ud af deres opgaver og forstyrre deres fokus med småforpligtelser, der skal ordnes, men som egentlig ikke har noget med det faktiske arbejde at gøre. En piccolo service eller piccoline service kan fungere som en stille, men stor hjælp for virksomheden og få hverdagen til at glide lettere og mere effektivt.

piccoline service
0

Kvm2

Så mange kvadratmeter gør vi rent på hver eneste dag hos vores kunder. Ingen kunde er hverken for stor eller lille.

0

Vinduer

Vi pudser hver måned over 55000 for vinduer for vores kunder. Vi har mange års erfaring inden for faget.

0

Kunder

Vi servicerer hver måned over 275 af Danmarks virksomheder. Vi prioritere hver kunde lige højt og leverer altid god service.

Vi bestræber os altid på at sende den samme person til de samme kunder, således, at samarbejdet kører glat og gnidningsfrit uden at bruge ressourcer på unødig genoplæring og træning. Desuden går vi op i at skabe et trygt arbejdsmiljø for vores egne ansatte og for jeres. Her er relationen mellem os og jer en vigtig faktor som komplimenteres af, at et forhold opbygges over tid mellem de samme ansatte og den samme piccolo eller piccoline.

Vores værdier afspejles i vores arbejde. I vores arbejde har vi fokus på at skabe gode relationer med vores kunder, der skal sikre et stabilt og trygt samarbejde for begge parter. Desuden bruger vi ressourcer på at uddanne vores medarbejdere indenfor deres relevante fagområder gennem interne kurser, som de modtager løbende. Vi sørger for at skabe en udviklende og læringsorienteret arbejdsmiljø hos os, som kan gøre en positiv forskel og bidrage til medarbejdernes personlige og professionelle forbedring.

Ærlighed

Vi vil gennem ærlig kommunikation sikre, at det, der bliver aftalt, bliver udført. Hos Danwi går vi ikke på kompromis med ærligheden.

Kundefokus

Ønsker, samt nye ideer lytter vi altid til, og gennem vores engagement og ansvar vil vi altid sikre at løse vores kunders behov og udfordringer bedst muligt.

Personlighed

Vi oplever vores kunders arbejdsplads som vores egen, derfor er det vigtigt for os, at kunden oplever personlighed og nærvær i det daglige arbejde.

  • hejsa

  • hejsa

Indhent tilbud her

Henvend dig i formularen her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

43 99 15 29