Erhverhvsrengøring

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Trappevask

Vi tilbyder professionel trappevask i København og omegn.
Læs mere her


Ejendomsservice

Vi tilbyder professionel ejendomsservice i København og omegn.
Læs mere her


Piccoline service

Vi tilbyder professionel piccolineservice i København og omegn.
Læs mere her


Kontorrengøring

Vi tilbyder professionel kontorrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Servicepakke

Servicepakke efter dit behov. Planteservice & Måtteservice
Indkøb af driftsartikler
vand- og frugtordning
Læs mere her


Vinduespolering

Vi tilbyder professionel vinduespolering i København og omegn.
Læs mere her

Kontorrengøring

Miljøvenlig rengøring i hjemmet

Hos Danwi Rengøring arbejder vi målrettet for at skåne miljøet. Men vi vil også gerne inspirere til miljøvenlig rengøring hos andre. Derfor har vi lavet en lille guide til, hvordan du bedst gør rent i dit eget hjem samtidig med, at du skåner miljøet.

Hold rent i stedet for at gøre rent

Hvis du dagligt sørger for at holde dit hjem rent, er der ikke behov for skrappe rengøringsmidler. Faktisk kan du komme rigtig langt med vand, klud og moppe, så længe du har redskaberne fremme hver dag. For når snavs og skidt ikke får lov at tørre ind, er det også nemt at fjerne det med lidt knofedt og de rigtige redskaber. Tør derfor dagligt overfladerne af med en klud, giv gulvet en omgang med moppen, og skrub toilettet med toiletbørsten – uden brug af rengøringsmidler vel at mærke.

Begræns brugen af vand og rengøringsmidler

Selvfølgelig kan du ikke helt undgå at tage rengøringsmidlerne i brug en gang imellem. Men du kan forholdsvist nemt begrænse forbruget – blandt andet ved at dosere efter flaskens anvisning. Du kan også nemt begrænse vandforbruget, når du gør rent ved at starte de mindst snavsede steder. Det mindsker behovet for at skifte vand undervejs. Desuden kan du med fordel bruge en skål til rengøringsvandet i stedet for en spand.

Gå efter de officielle miljømærker

I Danmark har vi to officielle miljømærker at gå efter: Svanen og Blomsten, som er henholdsvis det nordiske og det europæiske miljømærke. Fælles for dem begge er, at de indikerer, at et produkt lever op til bestemte mål og krav. Hos Danwi satser vi selv på at bruge miljøskånsomme rengøringsmidler. Hvis du vil vide mere om vores miljøpolitik, kan du læse nærmere her. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores service eller miljøvenlig rengøring generelt.

Posted in rengøring on Jan 11, 2017

Indhent tilbud her

Henvend dig i formularen her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

43 99 15 29