Erhverhvsrengøring

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Trappevask

Vi tilbyder professionel trappevask i København og omegn.
Læs mere her


Ejendomsservice

Vi tilbyder professionel ejendomsservice i København og omegn.
Læs mere her


Piccoline service

Vi tilbyder professionel piccolineservice i København og omegn.
Læs mere her


Kontorrengøring

Vi tilbyder professionel kontorrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Servicepakke

Servicepakke efter dit behov. Planteservice & Måtteservice
Indkøb af driftsartikler
vand- og frugtordning
Læs mere her


Vinduespolering

Vi tilbyder professionel vinduespolering i København og omegn.
Læs mere her

Kontorrengøring

Klar til forårsrengøring?

Foråret står for døren, og det er på tide at få ryddet ud og gjort rent efter vinteren. Mange har en tendens til at lufte mindre ud om vinteren, det er derfor en stor lettelse når det bliver sommer, og der igen kan komme frisk luft ind på kontoret. Desværre vil den stærkere sol der er om sommeren hurtigt afsløre skidt og snavs. Derfor er forårsrengøring vigtigt, men er du klar til det?

Inden foråret kommer

Inden foråret kan det stadig være en rigtig god idé at få luftet ordentligt ud. Dårlig luft er årsag til at flere sygdomme bliver delt på kontoret, og det kan give hovedpiner og generel udmattelse. Ligeledes kan det være en god idé at starte på at rydde ud inden den helt store forårsrengøring, så det ikke alt sammen skal foregå samtidigt. Hvis der er steder som er blevet negligeret i løbet af vinteren, så få et par medarbejdere til at rydde op og smide ud. Gør klar til den egentlige rengøring, så jeres rengøringsfirma kan komme til og komme i dybden.

Køkken og badeværelse

De steder, der ofte trænger til ekstra opmærksomhed er køkkener og badeværelser. Disse bliver selvfølgelig gjort rent på daglig eller ugentlig basis, men her vil I kunne mærke en klar fordel, ved at få gjort dem hovedrent et par gange årligt.

Borde, stole og sofamøbler

En normal overtørring er rigeligt til hverdag, men igen er der en god idé at få gjort hovedrent et par gange årligt. Dette kan inkludere at få betrækket på sofaerne vasket, få taget alting af bordene og få disse skrubbet og så videre. Forårsrengøringen er også et oplagt tidspunkt at overveje om der er nogle af møblerne der bør blive skiftet ud. Har man borde med stole der ikke passer sammen i højden eller lignende, kan det være på tide at få det i orden, så man efter forårsrengøringen er klar til sommeren.

Posted in rengøring on Apr 02, 2017

Indhent tilbud her

Henvend dig i formularen her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

43 99 15 29