Erhverhvsrengøring

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Trappevask

Vi tilbyder professionel trappevask i København og omegn.
Læs mere her


Ejendomsservice

Vi tilbyder professionel ejendomsservice i København og omegn.
Læs mere her


Piccoline service

Vi tilbyder professionel piccolineservice i København og omegn.
Læs mere her


Kontorrengøring

Vi tilbyder professionel kontorrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Servicepakke

Servicepakke efter dit behov. Planteservice & Måtteservice
Indkøb af driftsartikler
vand- og frugtordning
Læs mere her


Vinduespolering

Vi tilbyder professionel vinduespolering i København og omegn.
Læs mere her

Kontorrengøring

Industrirengøring i København og omegn

Alsidig industrirengøring i København og omgnen

Vi tilbyder effektiv industrirengøring i København og omegnen af høj kvalitet til alle brancher og produktionsmiljøer. Inden vi påtager os en opgave indenfor industrirengøring i København og omegnen, drøfter vi med kunden, hvad rengøringen skal omfatte, og hvorledes den skal udføres. Vi kan levere rengøringsydelser af høj kvalitet i produktionsmiljøer med følsomt udstyr, sterilrengøring, fabriksrengøring og meget mere. Vi er opmærksomme på krav om personlige værnemidler, særlige procedurer og nødvendigheden af ikke at sprede eventuel forurening til andre dele af virksomheden. Vores medarbejdere er uddannet til at undgå krydskontaminering og kender de nødvendige procedurer og rekvisitter for at opretholde et højt niveau af industrirengøring.

Pålidelig, uddannet medarbejderstab – med lang erfaring indenfor industrirengøring

Alle vores medarbejdere er stabile og uddannet til de opgaver, som de skal løse. Vi sørger for at tilrettelægge arbejdsgangene på en måde, så de belaster vores medarbejdere, produktionsmiljøet og miljøet omkring os mindst muligt. Vores medarbejdere har en god hygiejneforståelse og kender og honorerer de særlige krav, der stilles til industrirengøring. I både den indledende og i de løbende opfølgningssamtaler har vi fokus på kunden og eventuelle ændringer i produktion eller processer, som måtte påvirke måden og tidspunktet, hvor vi udfører rengøringen. Vi er fleksible og kan med kort varsel implementere nye ønsker eller ændre vores rutiner.

Kvaliteten i top – Industrirengøring i hele København

Vores medarbejdere udfører selvkontroller, og vi har løbende kvalitetskontrol, så vi hele tiden sørger for, at arbejdet udføres effektivt, og at kvaliteten er i top. Vi udnytter vores erfaring og viden til hele tiden at lære og bliver endnu bedre til vore kernekompetencer. Vi sætter en ære i at levere effektiv industrirengøring i København og omegn af høj kvalitet med behørig hensyn til både mennesker og miljø. Vi anvender altid de mest ergonomisk korrekte arbejdsmetoder og –redskaber samt de mest skånsomme rengøringsmidler. Vi holder os løbende ajour med ny teknologi og vores kvalitetssystem sørger for, at vi løbende lærer af vores erfaringer og hele tiden forbedrer vores indsats.

Kontakt Danwi – Rengøring, Vinduespolering, Erhvervsrengøring & Industrirengøring

Posted on Apr 12, 2017

Indhent tilbud her

Henvend dig i formularen her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

43 99 15 29