Erhverhvsrengøring

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Trappevask

Vi tilbyder professionel trappevask i København og omegn.
Læs mere her


Ejendomsservice

Vi tilbyder professionel ejendomsservice i København og omegn.
Læs mere her


Piccoline service

Vi tilbyder professionel piccolineservice i København og omegn.
Læs mere her


Kontorrengøring

Vi tilbyder professionel kontorrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Servicepakke

Servicepakke efter dit behov. Planteservice & Måtteservice
Indkøb af driftsartikler
vand- og frugtordning
Læs mere her


Vinduespolering

Vi tilbyder professionel vinduespolering i København og omegn.
Læs mere her

Kontorrengøring

Hvad dækker ejendomsservice over?

Ejendomsservice er en vigtig del af vedligeholdelsen, når du ejer eller er ansvarlig for en ejendom. Som regel er det ejeren eller bestyrelsen, der er ansvarlig for, at de opgaver, der er nødvendige for at vedligeholde ejendommen, bliver udført. Men hvad er det egentlig for opgaver, som ejendomsservice dækker over?

Ejendomsservice er regelmæssig vedligeholdelse

Kort fortalt omfatter ejendomsservice de opgaver, der skal udføres regelmæssigt for at sikre, at ejendommens fællesarealer samt de centrale driftsområder blive vedligeholdt. Det kan være opgaver, der skal udføres dagligt eller ugentligt, på månedsbasis eller blot en gang om året. Det vigtigste er dog, at de bliver udført. Det drejer sig om opgaver som trappevask og vinduespudsning, vedligeholdelse af gårdarealer, fælleslokaler, fortov foran ejendommen såvel som eventuelle grønne områder. Det betyder, at hæk og græs ved udendørs fællesarealer skal klippes om sommeren, mens der skal saltes eller strøs grus på fliser og asfalt under vinterens frostvejr. Aflæsning af måleenheder og udslamning af varmtvandsbeholderen er også et par af opgaverne, da disse påvirker hele ejendommen og derfor skal fungere optimalt. Noget så simpelt som at udskifte pærer i lamper, når de er holdt op med at fungere, såvel som udskifte batterier i brandalarmerne på fællesområderne er en vigtig og nødvendig opgave.

Få hjælp til de nødvendige opgaver

En del af de opgaver, som hører med i ejendomsservice, bliver typisk udført af en vicevært. Ejendomsservice er dog ikke helt det samme, da det dækker rene vedligeholdelsesopgaver, mens en vicevært ikke nødvendigvis vil stå for rengøringsopgaver, selvom disse er nødvendige for, at man som ejer af ejendommen lever op til sine forpligtelser. Hvis du får udført ejendomsservice af et eksternt firma, vil du få hjælp til nødvendige vedligeholdelsesopgaver, og hjælpen vil blive tilpasset dine behov. Det er en løsning, vi her hos Danwi har tilbudt i mere end 20 år. Vi tager altid udgangspunkt i din situation og behov, når vi giver et tilbud på en opgave – og vores løsninger er skræddersyede til din unikke situation, så du altid får den løsning, der er bedst for dig. Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde i forhold til ejendomsservice, så udfyld vores kontaktformular, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Posted on Feb 14, 2017

Indhent tilbud her

Henvend dig i formularen her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

43 99 15 29