Erhverhvsrengøring

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Trappevask

Vi tilbyder professionel trappevask i København og omegn.
Læs mere her


Ejendomsservice

Vi tilbyder professionel ejendomsservice i København og omegn.
Læs mere her


Piccoline service

Vi tilbyder professionel piccolineservice i København og omegn.
Læs mere her


Kontorrengøring

Vi tilbyder professionel kontorrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Servicepakke

Servicepakke efter dit behov. Planteservice & Måtteservice
Indkøb af driftsartikler
vand- og frugtordning
Læs mere her


Vinduespolering

Vi tilbyder professionel vinduespolering i København og omegn.
Læs mere her

Kontorrengøring

Flot have med kompostbunke

Bladene ligger på jorden, blomsterne er visnede og græsset er i anledning af efteråret blevet slået en sidste gang inden vinterens indtog. Efterårets mange have-efterladenskaber er den perfekte lejlighed til at få lavet en kompostbunke og få ryddet op i haven.

Der er rigtig mange fordele ved at lave en kompostbunke, hvoraf rengøring, oprydning og genbrug blot er nogle af dem. Vigtigst ved en kompostbunke er, at den består af både fint og groft haveaffald. Det grove haveaffald som for eksempel grene sikrer kompostbunken luft og tørhed, hvorved du undgår at din kompostbunke rådner.

Undgå at din kompostbunke rådner

Hvis kompostbunken udelukkende består af fugtigt materiale som græs og blade risikerer du, at din kompostbunke går i forrådnelse, hvilket også medfører lugtgener og dårlig kompostering. Hvis du alligevel skulle være uheldig og din kompostbunke starter en forrådnelsesproces, kan du dog være ganske rolig. Det eneste du skal gøre for at stoppe processen er, at sprede bunkens indhold ud over jorden og huske at blande groft kompostaffald i den, når den igen lægges sammen som kompostbunke.

Placer din kompostbunke i skyggen

Det er vigtigt at du placerer din kompostbunke i skyggen, så du undgår at den tørrer ud hvorved formuldningsprocessen stopper. Placer i stedet din kompostbunke i skyggen og undgå udtørring.

Det kan du selv gøre for at optimere din komposteringsproces

Derudover er der også mange andre ting, du selv kan gøre for at være behjælpelig i forbindelse med kompostbunkens formuldning. Ønsker du at sætte fut i processen kan du for eksempel sørge for at vende kompostbunken regelmæssigt, hvorved du øger komposteringsprocessen. Du kan også tilsætte kompostorme som kan købes i de fleste havebutikker, eller tilsætte bunken månedlig organisk gødning, der ligeledes optimerer processen. Endeligt kan du sørge for at klippe dit kompostaffald i mindre dele, hvilket effektiviserer formuldningen og gør nedbrydningen af affaldet hurtigere.

Ryd op i din have og gør den flot og indbydende ved at forvandle gammelt haveaffald til bæredygtigt muld!

Posted in Uncategorized on Mar 15, 2017

Indhent tilbud her

Henvend dig i formularen her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

43 99 15 29