Erhverhvsrengøring

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Trappevask

Vi tilbyder professionel trappevask i København og omegn.
Læs mere her


Ejendomsservice

Vi tilbyder professionel ejendomsservice i København og omegn.
Læs mere her


Piccoline service

Vi tilbyder professionel piccolineservice i København og omegn.
Læs mere her


Kontorrengøring

Vi tilbyder professionel kontorrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Servicepakke

Servicepakke efter dit behov. Planteservice & Måtteservice
Indkøb af driftsartikler
vand- og frugtordning
Læs mere her


Vinduespolering

Vi tilbyder professionel vinduespolering i København og omegn.
Læs mere her

Kontorrengøring

Professionel rengøring

Få mere tid i hverdagen med professionel rengøringshjælp

Uanset størrelsen på din virksomhed er der én ting, du ikke bør bekymre dig om i det daglige – rengøring. Det er vigtigt, at din arbejdsplads er ren og pæn, både for at sikre hygiejne og helbredet hos dig selv og dine ansatte, men også for at gøre arbejdsmiljøet mere effektivt for jer alle.

Der er få ting, der er så demotiverende på en arbejdsplads som at møde ind til et kontor, hvor der er rodet og snavset, også selvom det kun gælder små ting. Det kan for eksempel være skraldespande, der ikke er tømt, vinduer, som ikke er synligt snavsede eller borde, hvor der samler sig støv eller krummer, fordi de ikke har været tørret af. Hvis du lige har startet en virksomhed, er rengøring måske ikke det første, du tænker på, men det er særdeles vigtigt, at der er styr på rengøringen, da det øger motivationen både hos dine ansatte og hos dig selv, at I kan møde ind til pæne og rengjorte lokaler.

Lad professionelle håndtere din rengøring

Selvom du har en lille virksomhed med få ansatte, betyder det ikke, at du har nogen fordel ved at stå for alting selv. Når det gælder rengøring, bør du overlader det til professionelle rengøringsfolk, da du selv skal fokusere på din forretning og ledelse af din ansatte. Det er blot et irritationsmoment, hvis du også skal holde styr på rengøringen, uanset om du gør arbejdet selv eller uddelegerer det til andre. Hos Danwi Rengøring kan du få fleksible rengøringsløsninger, der passer til netop dit behov, uanset om du har en stor eller lille virksomhed. Kontakt os allerede i dag for at få et uforpligtende tilbud.

Posted in rengøring on Feb 08, 2017

Indhent tilbud her

Henvend dig i formularen her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

43 99 15 29