Erhverhvsrengøring

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Trappevask

Vi tilbyder professionel trappevask i København og omegn.
Læs mere her


Ejendomsservice

Vi tilbyder professionel ejendomsservice i København og omegn.
Læs mere her


Piccoline service

Vi tilbyder professionel piccolineservice i København og omegn.
Læs mere her


Kontorrengøring

Vi tilbyder professionel kontorrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Servicepakke

Servicepakke efter dit behov. Planteservice & Måtteservice
Indkøb af driftsartikler
vand- og frugtordning
Læs mere her


Vinduespolering

Vi tilbyder professionel vinduespolering i København og omegn.
Læs mere her

Kontorrengøring

Få kalken af fliserne med 3 gode råd

Kalk på badeværelset er uundgåeligt, men det er ikke svært at slippe af med. Du lærte sikkert i skolen, at syre opløser kalk. Det er derfor det hjælper at hælde eddikesyre i elkedlen, og det er derfor det virker at bruge det selv samme på badeværelsets fliser. Det er nemt nok på vandrette flader, hvor syren kan ligge og virke i et stykke tid, hvorefter det kan fjernes – sammen med kalkranderne – men hvad med fliserne?

Kalkfjerner på horisontale overflader

for at fjerne kalk fra horisontale overflader, kan man vædde noget køkkenrulle eller toiletpapir med kalkfjerner og lægge det på fliserne. Efter en times tid, burde man kunne fjerne papiret og skylle/skrubbe kalken af fliserne. Der findes også produkter på markedet som skummer, eller på andre måder kan sidde fast på fliserne.

Kalkfjernelse i fugerne

fuger kan være svære at afkalke, da de kan tage skade af syren. Man kan stadig bruge syren, men den skal være fortyndet med mere vand. Hvis man har tykke kalkrander kan det være en rigtig god løsning at lægge en blanding af vand og syre på kalken og vente. Efter et stykke tid kan man ligeledes fjerne blandingen og nøjsomt fjerne den opløste kalk.

Kalkfjerner kan ikke bruges til

Marmor, terrazzo, skiffer eller vinyl – det nedbryder overfladen og ødelægger materialet. Pas i øvrigt på med en alt for kraftig blanding i flisernes fuger, da dette ligeledes kan beskadige dem.

Det er en god idé at få fjernet kalken regelmæssigt, frem for at vente og gøre det senere. Steder hvor der er vand vil altid samle kalk, det gælder kaffemaskiner, badeværelser, vandhaner og mere. Vasker man badeværelset og hanerne med en smule eddikesyre engang imellem, kommer man aldrig i en situation hvor man er nødt til at efterlade syre på det i lang tid, og muligvis beskadige fuger og lignende.

Posted in rengøring on Jan 07, 2016

Indhent tilbud her

Henvend dig i formularen her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

43 99 15 29