Erhverhvsrengøring

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Trappevask

Vi tilbyder professionel trappevask i København og omegn.
Læs mere her


Ejendomsservice

Vi tilbyder professionel ejendomsservice i København og omegn.
Læs mere her


Piccoline service

Vi tilbyder professionel piccolineservice i København og omegn.
Læs mere her


Kontorrengøring

Vi tilbyder professionel kontorrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Servicepakke

Servicepakke efter dit behov. Planteservice & Måtteservice
Indkøb af driftsartikler
vand- og frugtordning
Læs mere her


Vinduespolering

Vi tilbyder professionel vinduespolering i København og omegn.
Læs mere her

Kontorrengøring

Få efterårsrengjort

Udenfor ligger de smukke brune og røde blade strøet ud over jorden og morgenregnen siler langsomt ned, mens du trækker tæppet op over dig og nyder synet af den tændte brændeovn foran dig. Det er blevet efterår.

Tid til rengøring

Efteråret markerer stadiet inden det bliver rigtig koldt udenfor, og derfor er efteråret også den perfekte anledning til, at få gjort huset godt og grundigt rent.

Måske kan en hovedrengøring umiddelbart virke uoverskuelig, men det er den faktisk slet ikke. Her giver vi dig fem gode råd til din efterårsrengøring, der gør at du nemt og struktureret kan komme i gang.

Fem gode råd

1) Ryd op. Ting samler støv, og derfor er det en rigtig god start at få ryddet op. At små ting fjernes hindrer både fremtidig støvsamling, men gør også den efterfølgende rengøring lettere. Derudover giver oprydningen et overblik, hvilket skaber ro og overskud omkring dig.

2) Støvsug. Sving støvsugeren og fjern overfladisk skidt og snavs fra gulvet. Husk at fjerne ting fra deres plads og kom omkring alle hjørner. Strukturer støvsugningen ved at tage et rum af gangen, så du nemt kan følge med i, hvor du mangler at støvsuge.

3) Støv af. Paneler, karme, døre og andre overflader kan med fordel støves af med en våd klud hvorved man fjerner store mængder støv, der irriterer dig og dit indeklima.

4) Vask gulv. Fyld en gulvspand med vand og rengøringssæbe og brug en mobbe til at skurre gulvet. Mobben fjerner snavs i dybden og sikrer dig en fodaftryksfri entré og et rent køkkengulv uden pletter og klister.

5) Luft ud. Slut af med at åbne alle døre og vinduer og få luftet ud så gardinerne flagrer. Udluftningen skal være intens og der skal være gennemtræk, så du får luftet fugten og rengøringskemikalierne helt ud af boligen.

Vejen til en god efterårsrengøring handler om overblik og grundighed. Spring ikke over hvor gærdet er lavest, men gør rent i dybden og gør noget godt for dig og for dit indeklima.

Posted in rengøring on Mar 27, 2017

Indhent tilbud her

Henvend dig i formularen her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

43 99 15 29