Erhverhvsrengøring

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Trappevask

Vi tilbyder professionel trappevask i København og omegn.
Læs mere her


Ejendomsservice

Vi tilbyder professionel ejendomsservice i København og omegn.
Læs mere her


Piccoline service

Vi tilbyder professionel piccolineservice i København og omegn.
Læs mere her


Kontorrengøring

Vi tilbyder professionel kontorrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Servicepakke

Servicepakke efter dit behov. Planteservice & Måtteservice
Indkøb af driftsartikler
vand- og frugtordning
Læs mere her


Vinduespolering

Vi tilbyder professionel vinduespolering i København og omegn.
Læs mere her

Erhvervsrengøring København

Danwi har arbejdet med erhvervsrengøring i København og omegn i mere end 20 år. Vi klarer erhvervsrengøring for virksomheder i alle størrelser og typer, både private virksomheder og offentlige institutioner.

Professionel erhvervsrengøring

Danwi har arbejdet med erhvervsrengøring i København og omegn i mere end 20 år. Vi klarer erhvervsrengøring for virksomheder i alle størrelser og typer, både private virksomheder og offentlige institutioner. På den måde har vi været med til at sikre gode arbejdsforhold i form af et højt hygiejneniveau, der til gengæld betyder mindre stress og sygdom i virksomheden.

Ja faktisk, kan man se en direkte forbindelse mellem fravær og arbejdsmiljø, hvorfor det er værd at investere i netop det miljø hvori virksomhedens medarbejdere skal præstere.

Erhvervsrengøring i København kan foregå på alle tider af døgnet på såvel kontorer som værksteder og produktionsfaciliteter. Vi er naturligvis fleksible i forhold til indhold og tilrettelæggelse, så jeres virksomhed får gjort rent på den måde og på de tidspunkter, der passer bedst ind i virksomhedens rytme.

Danwi medarbejder i forbindelse med Erhvervsrengøring i københavn og omegn
0

Kvm2

Så mange kvadratmeter gør vi rent på hver eneste dag hos vores kunder. Ingen kunde er hverken for stor eller lille.

0

Vinduer

Vi pudser hver måned over 55000 for vinduer for vores kunder. Vi har mange års erfaring inden for faget.

0

Kunder

Vi servicerer hver måned over 275 af Danmarks virksomheder. Vi prioritere hver kunde lige højt og leverer altid god service.

Jeres fordele ved professionel erhvervsrengøring

stjerne icon brug i forbindelse med Fokus på det I er gode til området

Fokus på det I er gode til

Vi har en klar holdning til, at vores kunder bør bruge så lidt tid på rengøringen som muligt. Brug i stedet energien på det I er der for – at gøre forretningen bedre. Overlad trygt jeres erhvervsrengøring til os. Danwi har erfaringen og rutinen, som gør det overskueligt for os at se hvor der er brug for hjælp og gøre noget ved det.

cirkel icon brug i forbindelse med Vi indretter os efter jeres behov området

Vi indretter os efter jeres behov

Fleksibilitet er et uundgåeligt krav for alle virksomheder, som ønsker at drive en serviceorienteret virksomhed. Vi tilrettelægger og indretter vores erhvervsrengøring efter vores kunders ønsker og kan imødegå de fleste forespørgsler hvad angår tid, omfang og særlige behov.

icon med to mennesker brug i forbindelse med Tilpasning efter jeres ønsker området

Tilpasning efter jeres ønsker

Vi er en moderne serviceleverandør, vi er omstillingsparate, og holder os ajour med udviklingen i branchen. Vi sørger for løsninger som tilgodeser jer og jeres forretning og komplimentere jeres model uden at forstyrre. Den bedste løsning er den I ikke lægger mærke til før vi har været forbi.

Icon af en rapport der bruges i forbindelse med  
Skarp kvalitetskontrol af erhvervsrengøring området

Skarp kvalitetskontrol af erhvervsrengøring

Kvalitetskontrol er et bærende element i et langvarigt samarbejde. Hos Danwi prioriterer vi at bruge mange ressourcer på det, og vores erfaring viser os, at det lønner sig. I øvrigt vægter vi jeres oplevelse højt og vil til hver en tid justere, hvis det gør en positiv forskel for jer.

Icon af et cv der bruges i forbindelse med Uddannet medarbejderstab området

Uddannet medarbejderstab

Vores medarbejderstab er veluddannede indenfor erhvervsrengøring og vi holder os hele tiden opdateret med nye produkter og arbejdsmetoder, som gør det hurtigere, lettere og grundigere. Alle medarbejdere modtager et introkursus og efterfølgende intern løbende uddannelse. Vi vil være de bedste i branchen og det er et mål som tages alvorligt. Derfor investerer vi i, at hjælpe vores medarbejdere til de bedste resultater med et læringsorienteret og udviklende arbejdsmiljø på hovedkontoret.

Icon af et hjerte der bruges i forbindelse med Miljøvenlig erhvervsrengøring området

Miljøvenlig erhvervsrengøring

For os er det en æressag at levere effektiv og miljøvenlig erhvervsrengøring i København af høj kvalitet. Vi har valgt at satse på miljøvenlig erhvervsrengøring, fordi det i længden er den eneste holdbare rengøringsmetode. Vi ser miljøet som en del af vores ansvar og derfor medregnes dette element i vores metoder og arbejdsgange bedst muligt. Vi gør vores del, fordi vi fortsat vil passe på vores medarbejdere og den jord vi alle sammen befinder os på.

Ærlighed

Vi vil gennem ærlig kommunikation sikre, at det, der bliver aftalt, bliver udført. Hos Danwi går vi ikke på kompromis med ærligheden.

Kundefokus

Ønsker, samt nye ideer lytter vi altid til, og gennem vores engagement og ansvar vil vi altid sikre at løse vores kunders behov og udfordringer bedst muligt.

Personlighed

Vi oplever vores kunders arbejdsplads som vores egen, derfor er det vigtigt for os, at kunden oplever personlighed og nærvær i det daglige arbejde.

  • hejsa

  • hejsa

Indhent tilbud her

Henvend dig i formularen her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

43 99 15 29