Erhverhvsrengøring

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Trappevask

Vi tilbyder professionel trappevask i København og omegn.
Læs mere her


Ejendomsservice

Vi tilbyder professionel ejendomsservice i København og omegn.
Læs mere her


Piccoline service

Vi tilbyder professionel piccolineservice i København og omegn.
Læs mere her


Kontorrengøring

Vi tilbyder professionel kontorrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Servicepakke

Servicepakke efter dit behov. Planteservice & Måtteservice
Indkøb af driftsartikler
vand- og frugtordning
Læs mere her


Vinduespolering

Vi tilbyder professionel vinduespolering i København og omegn.
Læs mere her

Ejendomsservice København

Vi tilbyder en høj kvalitet på ejendomsservice i København og Storkøbenhavn med fuld gennemsigtighed. Vi tager hånd om din ejendom – jeres ejendom skal fremstå pæn, ren og være et rart sted at opholde sig.

Professionel ejendomsservice

Danwi A/S tilbyder professionel ejendomsservice hvor vi står for den fulde vedligeholdelse og rengøring af jeres ejendom. Vi yder en god service hver gang og passer på vores kunder og miljøet.

  • Du får faste medarbejdere tilknyttet til jeres forening eller ejendom.
  • Vi vil altid gøre vores ypperste for at være så fleksibel som muligt da, vi har erfaret at der ofte opstår akutte situationer som kræver hurtig udrykning.
  • Alle vores medarbejdere taler DANSK og er ansat under ordentlige forhold.
  • Vi udfører billededokumentation hvis storskrald eller andet ekstra udføres så i altid ved hvad I betaler for.
Billede af Danwi medarbejder i forbindelse med ejendomsservice i koebenhavn og omegn
0

Kvm2

Så mange kvadratmeter gør vi rent på hver eneste dag hos vores kunder. Ingen kunde er hverken for stor eller lille.

0

Vinduer

Vi pudser hver måned over 55000 for vinduer for vores kunder. Vi har mange års erfaring inden for faget.

0

Kunder

Vi servicerer hver måned over 275 af Danmarks virksomheder. Vi prioritere hver kunde lige højt og leverer altid god service.

Jeres fordele ved ejendomsservice fra Danwi

Icon med mennesker der bruges i forbindelse med Ansatte under ordentlige forhold området

Ansatte under ordentlige forhold

Vi er en virksomhed, der passer på vores medarbejdere og miljøet. Derfor benyttes altid de nyeste redskaber og rengøringsmidler, som er skånsomme over for miljøet og der tages hensyn til mængden i brug af de nødvendige rengøringsmidler. Vi sparer, hvor vi kan på midler som slider på miljøet og går langt for at aflaste vores medarbejdere i det hårde fysiske arbejde. Desuden bruger vi tid på at uddanne vores medarbejdere, for at holde dem opdateret på nye metoder og tricks. Som forbedrer effektivitet, produktivitet og grundighed. Desuden underviser vi dem i alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at skabe et trygt og læringsorienteret arbejdsmiljø. Vi ved at vores menneskelige ressourcer er de absolut vigtigste og det er et ansvar vi sætter en ære i at pleje.

Icon med en liste der bruges til at illustrerer kvalitets kontrol i forbindelse med Skarp kvalitetskontrol af ejendomsservic området

Skarp kvalitetskontrol af ejendomsservice

Da vi sætter en ære i at levere ejendomsservice i København af højeste kvalitet, har vi implementeret et kvalitetssystem, der sikrer høj kvalitet hver gang. Kontrollen er med til at sikre, at stedet efterlades fuldkomment tilfredsstillende og, at intet glemmes eller udsættes. Vi forstår vigtigheden af at undgå tidspild på unødig kommunikation mellem jer og os.

Icon med et fingeraftryk der bruges i forbindelse med Familiejet rengøringsfirma med ambitioner området

Familiejet rengøringsfirma med ambitioner

Danwi A/S er et familiefirma med en ambition om, at levere højkvalitetsløsninger til vores kunder – hver gang! Vores ambitionsniveau er spredt ud over hele forretningens netværk og vi står sammen, ledere som ansatte, om at nå i mål. Vi vil gøre vores for at bidrage til markedet med ansvarsbevidste løsninger, som lever op til vores værdier omkring ærlighed, personlighed og integritet. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Icon af en taske der bruges til området Ejendomsservice til fornuftige priser

Ejendomsservice til fornuftige priser

Prisen på ejendomsservice i København fastsættes ud fra et besøg på jeres ejendom hvor vi sammen indgår i en dialog omkring hvilke opgaver I ønsker udført ugentligt eller månedligt. Med udgangspunkt i besøget aftaler vi ydermere hvordan der rapporteres eller kommunikeres fremadrettet mellem kontaktpersoner, sådan så I undgår at spilde tid på unødig kommunikation.

Ærlighed

Vi vil gennem ærlig kommunikation sikre, at det, der bliver aftalt, bliver udført. Hos Danwi går vi ikke på kompromis med ærligheden.

Kundefokus

Ønsker, samt nye ideer lytter vi altid til, og gennem vores engagement og ansvar vil vi altid sikre at løse vores kunders behov og udfordringer bedst muligt.

Personlighed

Vi oplever vores kunders arbejdsplads som vores egen, derfor er det vigtigt for os, at kunden oplever personlighed og nærvær i det daglige arbejde.

  • hejsa

  • hejsa

Indhent tilbud her

Henvend dig i formularen her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

43 99 15 29