Erhverhvsrengøring

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Trappevask

Vi tilbyder professionel trappevask i København og omegn.
Læs mere her


Ejendomsservice

Vi tilbyder professionel ejendomsservice i København og omegn.
Læs mere her


Piccoline service

Vi tilbyder professionel piccolineservice i København og omegn.
Læs mere her


Kontorrengøring

Vi tilbyder professionel kontorrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Servicepakke

Servicepakke efter dit behov. Planteservice & Måtteservice
Indkøb af driftsartikler
vand- og frugtordning
Læs mere her


Vinduespolering

Vi tilbyder professionel vinduespolering i København og omegn.
Læs mere her

Kontorrengøring

Dét kan du forvente af god vinduespudser

Det kan være, at du er husejer og har mange vinduer, der er svære at nå. Det kan også være du administrerer en eller flere bygninger med glasfacade eller andre store vinduer, der kræver regelmæssig pudsning. I begge tilfælde kan det være en god idé at hyre en professionel. Her er hvad du umiddelbart kan forvente, hvis du hyrer en vinduespudser.

Rene vindueskarme. Forvent at vinduespudseren gerne vil have rene vindueskarme. Det vil de, så de ikke kommer til at ødelægge dine ting, og så de skal bruge mindst mulig tid på andet end at gøre dine vinduer rene. Har du store objekter såsom sofaer, potteplanter eller krukker som står i vejen for vinduespudseren så skub disse af vejen inden vinduespudseren kommer. En god vinduespudser sørger så til gengæld for, at dække gulvene så disse ikke bliver beskadiget under pudsningen.

Løse tidsrammer. Det er svært helt præcist at vide hvor lang tid, det tager at udføre en opgave. En vinduespudser vil sandsynligvis opfordre dig til at afse hele dagen til rengøringen, også selvom denne ved, at det kun kommer til at tage et par timer. Dette er ikke for at genere dig, det er så der er færrest mulige gnidninger, og så vinduespudseren har tid til at tage hensyn til uforudsete faktorer.

Funklende vinduer. Selvfølgelig skal vinduerne være rene når vinduespudseren er færdig, men der er også et par andre ting du bør kigge efter. Er der striber eller fnuller på vinduerne? En god vinduespudser efterlader ingen spor efter sig. En anden ting at være opmærksom på, er hvordan dine karme ser ud bagefter. Har du fat i en dygtig vinduespudser bør der ikke være mærker eller overskydende sæbe på dem.

Hos Danwi har vi kun dygtige og erfarne vinduespudsere, så har du behov for professionel vinduespudsning i København, er du velkommen til at ringe til os på 70 87 24 72.

Posted in rengøring on Jun 05, 2015

Indhent tilbud her

Henvend dig i formularen her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

43 99 15 29