Erhverhvsrengøring

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Trappevask

Vi tilbyder professionel trappevask i København og omegn.
Læs mere her


Ejendomsservice

Vi tilbyder professionel ejendomsservice i København og omegn.
Læs mere her


Piccoline service

Vi tilbyder professionel piccolineservice i København og omegn.
Læs mere her


Kontorrengøring

Vi tilbyder professionel kontorrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Servicepakke

Servicepakke efter dit behov. Planteservice & Måtteservice
Indkøb af driftsartikler
vand- og frugtordning
Læs mere her


Vinduespolering

Vi tilbyder professionel vinduespolering i København og omegn.
Læs mere her

Kontorrengøring

Derfor skal du IKKE rede sengen om morgenen

En søndag morgen…

Det er søndag morgen og du ligger i sengen og snoozer den. Vækkeuret ringer for femte gang, og du tager dig sammen og slår dynen til side. Du står op af sengen og ligger dynen pænt, hvorefter du tager fat i sengetæppet for at redde sengen… Hov, men STOP! Lad i stedet dynen være og sengetæppet ligge.

Husstøvmider trives i fugtigt miljø

Mange af os har lært fra barnsben, at sengen skal være redt, men faktisk viser ny forskning nu, at det er en dårlig idé – i hvert fald hvis du ønsker et sundt indeklima. Husstøvmider trives bedst i et forholdsvist fugtigt miljø, og når du vælger at redde din seng umiddelbart efter en god, lun nats søvn, skaber du samtidig ufrivilligt de bedste vækstvilkår for de små støvmider, der trives fabelagtigt i din varme redte seng.

Dette kan være en ulempe for dig, der enten ikke bryder dig om tanken om tusindvis af sengekammerater, eller endnu værre, dig der slår ud overfor husstøvmider fordi du reagerer allergisk overfor bestemte enzymer, som husstøvmiden udskiller.

En simpel løsning

Heldigvis kan du meget let selv imødekomme en løsning, og det helt uden at skulle gøre noget ekstra. I virkeligheden skal du gøre mindre og blot undlade at redde sengen om morgenen med hverken dyne eller sengetæppe. Fordi et voksent menneske gennemsnitligt udskiller ca. to liter sved hver nat, er det vigtigt at du lader væsken fordufte over dagen og ikke indespærrer den i hverken dyner, puder eller tæpper, så du ved sengetid igen kan hoppe i en tør, ren seng.

Prioriter at skabe gode vækstbetingelser for dig selv, frem for husstøvmiden; lad sengen stå og gør noget godt for dig selv, din søvn og dit indeklima.

Posted in Uncategorized on Apr 03, 2017

Indhent tilbud her

Henvend dig i formularen her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

43 99 15 29