Erhverhvsrengøring

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Trappevask

Vi tilbyder professionel trappevask i København og omegn.
Læs mere her


Ejendomsservice

Vi tilbyder professionel ejendomsservice i København og omegn.
Læs mere her


Piccoline service

Vi tilbyder professionel piccolineservice i København og omegn.
Læs mere her


Kontorrengøring

Vi tilbyder professionel kontorrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Servicepakke

Servicepakke efter dit behov. Planteservice & Måtteservice
Indkøb af driftsartikler
vand- og frugtordning
Læs mere her


Vinduespolering

Vi tilbyder professionel vinduespolering i København og omegn.
Læs mere her

Kontorrengøring

Derfor er et rengjort kontor vigtigt

Når der er mange mennesker et sted, kommer der hurtigt meget støv og snavs. Steder der bliver brugt flittigt skal derfor gøres rent ofte og det er vigtigt, at det bliver gjort ordentligt. Et kontor er et sted, hvor en stor del mennesker bruger mange timer hver dag. Alt, fra et lille kontor med fem mennesker, som mixer musik og arbejder på hver sin kunstnerkarriere, til større kontorer med 50 medarbejdere og opad, er derfor nødt til at blive vedligeholdt og gjort rent. Snavs gør det ubehageligt at opholde sig på kontoret, det gør arbejdsprocesser mindre effektive og det kan i sidste ende gøre folk syge.

Effektivitet

Det kan være svært at komme rundt, hvis der roder og er beskidt. Dette gør, at det tager længere tid at få løst simple arbejdsopgaver, og det kan virksomheden i det lange løb tabe penge på. Hvor man i eksemplet med kunstnerkontoret måske ikke har noget imod en smule inspirerende rod, så er der ikke noget inspirerende ved et snavset toilet, eller et fedtet køkken. Uanset om det er stort eller småt, så er det nemmere at få noget fra hånden i et rent miljø.

Friske hoveder

Støv kan give hovedpine og gøre dine medarbejdere trætte og udkørte. Rengøring af kontoret, med en tilhørende udluftning, kan gøre underværker for indeklimaet.

Medarbejderpleje

Det er lækkert at være i et lokale der er rent og friskt. Det er rart at sidde ved et bord, der er blevet tørt over, og at have en tom papirkurv, når man møder ind om morgenen. Rengøring af kontoret er ikke en luksus, men det kan sagtens føles sådan for dine medarbejdere. Rengøring er en nødvendighed, både på kontoret, derhjemme og alle andre steder hvor der opholder sig mennesker. Hos Danwi har vi mange års erfaring med erhvervsrengøring, og vi gør en dyd ud af altid at give en kvalitetbevidst og professionel service til alle vores kunder.

Posted in rengøring on Jan 26, 2017

Indhent tilbud her

Henvend dig i formularen her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

43 99 15 29