Erhverhvsrengøring

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Trappevask

Vi tilbyder professionel trappevask i København og omegn.
Læs mere her


Ejendomsservice

Vi tilbyder professionel ejendomsservice i København og omegn.
Læs mere her


Piccoline service

Vi tilbyder professionel piccolineservice i København og omegn.
Læs mere her


Kontorrengøring

Vi tilbyder professionel kontorrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Servicepakke

Servicepakke efter dit behov. Planteservice & Måtteservice
Indkøb af driftsartikler
vand- og frugtordning
Læs mere her


Vinduespolering

Vi tilbyder professionel vinduespolering i København og omegn.
Læs mere her

Servicepakke

Måtteservice

Hos Danwi tilbyder vi på professionel vis at sørge for renhold af sådanne måtter i jeres virksomhed.

Måtteservice

I mange virksomheders indgangspartier ligger der måtter i forskellige størrelser, som har til formål at fjerne skidt og snavs fra sko, således at dette ikke tages med videre ind i virksomheden.

Disse måtter er det første man ser, når man kommer til virksomheden og derfor har det altså stor betydning, at man prioriterer renhold af disse måtter højt, hvis ansatte, gæster og kunder skal få et godt førstehåndsindtryk.

Dette gør vi gennem måtteservice, som er en service, vi tilbyder såvel små som store virksomheder. Således er der ingen grund til, at hverken travlhed eller mangel på ressourcer får lov til at spænde ben for renligheden og førstehåndsindtrykket af jeres virksomhed.

Rene gulve med måtteservice

Til trods for at måtter har til formål at fjerne skidt og snavs, må der indimellem gøres en aktiv indsats for at få dette til at lykkes. Med tiden slides måtter, snavs ophobes og dette betyder, at måtternes evne til at absorbere både vand og skidt forringes.

Gennem måtteservice tager vi hånd om alle jeres måtter og sørger for at disse genvinder deres funktion. Vi tilbyder at hente måtterne hos jer, bringe dem til rens og herefter levere dem tilbage til jer. På denne måde kræver renhold af måtter ingen indsats fra jeres side, idet vi står for rensning af måtterne fra start til slut.

Den rette planteløsning til jeres virksomhed

Planteservice er ikke alene en god mulighed for at få sunde planter, men det er også en service, der kan spare jer for adskillige ressourcer. Det kræver nemlig både tid og kræfter at holde planter sunde og hvis der er tale om en stor virksomhed, kan pasningen af planter være omfattende.

Det er ene og alene op til jer at bestemme, hvor ofte I ønsker at få renset jeres måtter. I løbet af efteråret og vinteren kan det på grund af sne, slud og ekstra snavs være nødvendigt med hyppigere måtteservice - dette klarer vi naturligvis også!

Måtteservice – vejen til en ren og pæn virksomhed

Inden vi påbegynder et samarbejde, laver vi en klar aftale om, hvilke behov og ønsker I har til jeres planteservice. På denne måde sikrer vi at I får den helt rette planteløsning til jeres virksomhed.

Få en samlet pakkeløsning

Men det er ikke kun måtterne der holdes rene, når I vælger at få måtteservice. Ved at prioritere renhold af måtter ved indgangspartier højt gør I nemlig en stor indsats for, at de øvrige gulve i virksomheden ikke alene er rene men ligeledes slides mindre. Er måtterne beskidte vil skidt og snavs i højere grad blive slæbt med ind i virksomhedens øvrige lokaler og dette vil både give et markant mere beskidt arbejdsmiljø og større slitage. Således bidrager måtteservice til et generelt rent og indbydende arbejdsmiljø, og samtidig kan det bidrage til at holde udgifterne til andre rengøringsopgaver nede. Med måtteservice er der intet krav om, at I skal benytte jer af visse typer af måtter. Det betyder, at I frit kan vælge de måtter, som I synes passer bedst til virksomheden. Vi sørger blot for rengøringen af dem og hvis I kunne tænke jer at benytte jer af Danwi’s professionelle måtteservice er I velkomne til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Måtteservice
0

Kvm2

Så mange kvadratmeter gør vi rent på hver eneste dag hos vores kunder. Ingen kunde er hverken for stor eller lille.

0

Vinduer

Vi pudser hver måned over 55000 for vinduer for vores kunder. Vi har mange års erfaring inden for faget.

0

Kunder

Vi servicerer hver måned over 275 af Danmarks virksomheder. Vi prioritere hver kunde lige højt og leverer altid god service.

Ærlighed

Vi vil gennem ærlig kommunikation sikre, at det, der bliver aftalt, bliver udført. Hos Danwi går vi ikke på kompromis med ærligheden.

Kundefokus

Ønsker, samt nye ideer lytter vi altid til, og gennem vores engagement og ansvar vil vi altid sikre at løse vores kunders behov og udfordringer bedst muligt.

Personlighed

Vi oplever vores kunders arbejdsplads som vores egen, derfor er det vigtigt for os, at kunden oplever personlighed og nærvær i det daglige arbejde.

  • hejsa

  • hejsa

Indhent tilbud her

Henvend dig i formularen her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

43 99 15 29