Erhverhvsrengøring

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Trappevask

Vi tilbyder professionel trappevask i København og omegn.
Læs mere her


Ejendomsservice

Vi tilbyder professionel ejendomsservice i København og omegn.
Læs mere her


Piccoline service

Vi tilbyder professionel piccolineservice i København og omegn.
Læs mere her


Kontorrengøring

Vi tilbyder professionel kontorrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Servicepakke

Servicepakke efter dit behov. Planteservice & Måtteservice
Indkøb af driftsartikler
vand- og frugtordning
Læs mere her


Vinduespolering

Vi tilbyder professionel vinduespolering i København og omegn.
Læs mere her

Kontorrengøring

5 tips til fantastisk vinduespudsning

Det er hårdt arbejde at vaske vinduer. Derfor er det dét værd at få udstyr og teknik på plads, så du ikke behøver at kigge på grimme kalkstriber eller pletter efter du har lagt arbejdet.

1) Vandet du bruger

Uanset hvor du bor, vil der være kalk i det vand, der kommer ud af hanen. Professionelle vinduespudsere bruger en særlig maskine til at afkalke vandet, men derhjemme kan du bruge dette husråd i stedet: Brug en deciliter husholdningseddike per 5 liter vand. Herved bindes kalken og sætter sig ikke på ruden, når vandet tørrer.

2) Den sæbe du bruger

Der er mange produkter på markedet, men der er næsten ikke noget, der slår normal opvaskesæbe blandet op med salmiakspiritus. En god tommelfingerregel er for hver 5 liter vand at bruge en til to spsk. opvaskesæbe og en halv hætte salmiakspiritus.

3) Vasketeknik

Den korrekte vasketeknik afhænger af dine ruder, men en god teknik at tage udgangspunkt i, er at tage en svamp og sæbe hele ruden ind i din sæbeblanding. Tag nu en gummisvaber og start i et af de øverste hjørner. Herefter bevæger du dig i vandrette baner nedad, og sørger for at overlappe de foregående baner på vej ned.

4) Vejret

Det er svært at få et godt resultat, hvis dit sæbevand tørrer på ruden. Derfor er en varm sommerdag ikke det bedste til denne slags arbejde. Vælg hellere en overskyet dag, hvor det ikke regner.

5) Husk karmene

Husk at tørre karmene efter med en fugtig klud, når du har vasket ruderne. Det kan også være en god idé at dække dem af inden, hvis du ved du ikke kommer vil vaske dem bagefter.

Hvis din virksomhed har mange vinduer der skal vaskes, så kan det være vi kan hjælpe. Hos Danwi har vi i mange år hjulpet virksomheder med vinduespudsning i København og omegn.

Posted on Jun 08, 2015

Indhent tilbud her

Henvend dig i formularen her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

43 99 15 29