Erhverhvsrengøring

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Trappevask

Vi tilbyder professionel trappevask i København og omegn.
Læs mere her


Ejendomsservice

Vi tilbyder professionel ejendomsservice i København og omegn.
Læs mere her


Piccoline service

Vi tilbyder professionel piccolineservice i København og omegn.
Læs mere her


Kontorrengøring

Vi tilbyder professionel kontorrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Servicepakke

Servicepakke efter dit behov. Planteservice & Måtteservice
Indkøb af driftsartikler
vand- og frugtordning
Læs mere her


Vinduespolering

Vi tilbyder professionel vinduespolering i København og omegn.
Læs mere her

Kontorrengøring

3 tips mod ukrudt i haven

Med forår og sommer følger også pligter i haven som hækkeklipning, græsslåning og lugning af ukrudt. Især sidstnævnte kan give anledning til stor frustration, da ukrudtet ikke altid er lige nemt at komme til livs. Hos Danwi Rengøring har vi stor erfaring med bekæmpelse af ukrudt, og igennem tiden har vi tilegnet os en del viden, som vi gerne vil dele. Derfor giver vi dig i følgende indlæg 3 tips til, hvordan du fjerner ukrudt i haven.

Start i det tidlige forår

Det er altid nemmest at komme ukrudtet til livs, hvis du begynder i marts og april. I de tidlige forårsmåneder er ukrudtet nemmere at se, da det ofte begynder at gro tidligere end de øvrige planter. Om sommeren har ukrudtet desuden fået længere rødder, som gør det sværere at hive op. Start derfor tidligt.

Fjern ukrudt hver dag eller hver anden

Hvis ukrudtet ikke får lov at vokse, slipper du også for at bruge hele fridage på at luge. Brug derfor et kvarters tid hver dag på at fjerne ukrudt. Det går hurtigt, og kan nemt klares inden arbejde, eller når du kommer hjem. Hvis du har alligevel ikke har tid selv, tager vi os gerne af lugningen.

Sluk lyset

Hvis du har store arealer med ukrudt, som du ikke kan overskue at luge eller grave op, kan du i stedet dække ukrudtet til med sort plast eller lignende. Planter kan ikke gro uden lys. Derfor kan metoden være ganske effektiv. Det er dog en længerevarende proces, som ofte vil tage 1-2 sæsoner.

Hør nærmere

Der findes et utal af øvrige god råd mod ukrudt. Hvis du har brug for professionel bekæmpelse af ukrudt, tager vi os gerne af opgaven. Vi klipper også gerne græsset og hækken, ligesom vi heller ikke er blege for at tage os af det øvrige havearbejde.

Posted in Uncategorized on Apr 27, 2016

Indhent tilbud her

Henvend dig i formularen her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

43 99 15 29