Erhverhvsrengøring

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Trappevask

Vi tilbyder professionel trappevask i København og omegn.
Læs mere her


Ejendomsservice

Vi tilbyder professionel ejendomsservice i København og omegn.
Læs mere her


Piccoline service

Vi tilbyder professionel piccolineservice i København og omegn.
Læs mere her


Kontorrengøring

Vi tilbyder professionel kontorrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Servicepakke

Servicepakke efter dit behov. Planteservice & Måtteservice
Indkøb af driftsartikler
vand- og frugtordning
Læs mere her


Vinduespolering

Vi tilbyder professionel vinduespolering i København og omegn.
Læs mere her

Kontorrengøring

10 tips til at holde dit kontor rent

Kontorrengøring er ikke kun vigtig for sundheden, men også for selve forretningen, når kunder kommer på visit. Det er vigtigt at kontoret er pænt og nydeligt, så det fremstår professionelt.

Dette kan være svært i en travl hverdag, men her giver vi dig 10 tips der kan følges for, at hjælpe med at holde kontoret pænt og rent, og undgå dyre regninger.

Ti tips til bedre og billigere kontorrengøring

  • Arkivering – hold rodet på et minimum, ved at have dokumenter placeret på computeren eller en specifik placering på skrivebordet. En stor del af ens arbejde udføres normalt på computeren og det kan derfor være en god ide at scanne vigtige dokumenter. På den måde undgår du at dokumenterne optager plads på skrivebordet.
  • Spis ikke ved skrivebordet – det kan være effektivt i nogle tilfælde at spise din frokost ved skrivebordet, men det kan være rodet og uprofessionelt hvis kunder kommer på besøg og ser krummer og indpakning liggende på skrivebordet.
  • Hold skrivebordet rent – opbevar rengøringsspray og glasrens, så du hurtigt kan tørre beskidte plamager væk fra dit skrivebord.
  • Skraldespand – placer en skraldespand tæt på dit skrivebord, så du ikke ender med at opbevare en bunke af sammenkrøllet papir og affald på gulvet eller skrivebordet.
  • Rengør fællesområder – disse områder kan hurtigt blive snavsede. Derfor kan en arbejdsplan være nyttig for hvornår og hvilke medarbejdere der er ansvarlig for rengøring af de forskellige områder. Planter på kontoret – planter skaber mere liv på et kontor, men hvis planten smider bladene, kan det se uprofessionelt og beskidt ud. Sørg for at vande planterne ofte og samle nedfaldne blade op, så der er rent og pænt. En kunstig plante er ideel til folk, der er på udkig efter noget, der er vedligeholdelsesfrit.
  • Rengør bag møblerne – Glem ikke at rengøre omkring og bag skriveborde og andre kontormøbler. Overvej en billig gulv sweeper til at gøre oprydningen hurtig og nem.
  • Omroker arbejdsstationer – mange gange er opstillingen i et kontor ikke særlig effektivt. Selv i et lille kontor, kan omarrangering af møbler og arbejdsstationer vise sig at være mere effektivt og mere visuelt tiltalende. At skabe mere plads kan også gøre rengøringen lettere.
  • Sæt dig selv i kundens sted – gå igennem jeres hoveddør og se på dine omgivelser. Sæt dig i venteområdet og i stolen overfor dit skrivebord, hvor kunden normalt ville sidde. Når du ser kontoret som en potentiel kunde gør, er du sikker på at se områder, der kræver rengøring eller forbedring. Opbevaring af dokumenter – overvej at støtte konceptet “Papirløs virksomhed” for at vise at du er miljøansvarlig og ikke printer unødvendige dokumenter, som igen vil ligge og rode på skrivebordet. Opbevar derfor dine dokumenter online hvor du nemt kan få adgang til dem.

Her fik du et par gode tips og tricks til hvordan kontoret kan holdes pænt og rent uden at tage den store tegnebog op af lommen. Vi håber, du fik noget ud af det!

Posted in rengøring on Nov 09, 2016

Indhent tilbud her

Henvend dig i formularen her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

43 99 15 29