Erhverhvsrengøring

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Trappevask

Vi tilbyder professionel trappevask i København og omegn.
Læs mere her


Ejendomsservice

Vi tilbyder professionel ejendomsservice i København og omegn.
Læs mere her


Piccoline service

Vi tilbyder professionel piccolineservice i København og omegn.
Læs mere her


Kontorrengøring

Vi tilbyder professionel kontorrengøring i København og omegn.
Læs mere her


Servicepakke

Servicepakke efter dit behov. Planteservice & Måtteservice
Indkøb af driftsartikler
vand- og frugtordning
Læs mere her


Vinduespolering

Vi tilbyder professionel vinduespolering i København og omegn.
Læs mere her

Kontorrengøring

10 effektive skridt til rent badeværelse

De fleste af os synes det er både besværligt, tidskonsumerende og lidt ulækkert når vi kommer til sidste udkald for badeværelsesrengøringen. Og det er det også! Særligt hvis det gælder toilettet på arbejdspladsen, hvor rummet besøges mange gange i løbet af en dag. Den optimale løsning vil altid være, at finde et professionelt rengøringsfirma med erfaring og ekspertise indenfor erhvervsrengøring, men det er desværre ikke altid en mulighed. Derfor har vi nedenfor sammensat en simpel vejledning til hvordan du hurtigt og grundigt kan få overstået opgaven og komme videre til noget sjovere.

  1. Fjern alt fra overfladen Jeg mener virkelig alt. Du tænker måske, at det må være ekstra tidskonsumerende, men faktisk er det lige omvendt. Hvis du starter med at fjerne alle dine produkter, pynteartikler og andet hejs fra gulv, brusekabine, håndvask og andre overflader, kan du meget lettere og hurtigere komme til at gøre rent. I stedet for at løfte hver enkelt ting uden rigtigt at komme nogle vegne, kommer du i bund fra begyndelsen.
  2. Støv af og støvsug Brug en fugtig klud til overfladerne (også væggene) og en støvsuger til at fjerne støv, spindelvæv, hår og andet skidt fra gulv, hjørner og lamper. Alternativt kan en kost også klare opgaven.
  3. Rens, rens, rens Nu er det blevet tid til at komme hærdet skidt og snavs til livs. Brug et syrebaseret rengøringsmiddel til at smøre bad, badekar og brusevægge ind. Glem ikke gulv, kloak og armatur. Lad det sidde, så rengøringsmidlet kan trænge ind og blødgøre snavset.
  4. Alle de andre overflader Ja, nu er det blevet tid til detaljer. Skyl en klud op og påfør almindeligt rengøringsmiddel og aftør. Her snakker vi hylder, vindueskarme, håndklædestativer, døre (og håndtag!), skabe, låger og alt andet, som potentielt kan samle støv. Det virker måske overdrevet, men du vil opleve, at én grundig rengøring kan spare dig for en masse ligegyldige forsøg i fremtiden.
  5. Gulvet Fyld en spand med varmt vand og rengøringsmiddel til formålet. Begynd gulvvasken med at aftørre gulvet med en generøs mængde vand. Lad det fugtige gulv være og fortsæt til næste skridt.
  6. Færdiggør badet På nuværende tidspunkt har rengøringsmidlet gjort sit arbejder og det skulle være nogenlunde ligetil, at få fjernet skidtet. Aftør først med en ren svamp og skrub efter behov. Brug derefter bruseren til at skylle efter og sørg for at tørre efter med et tørt håndklæde. Husk i øvrigt at vaske gulvet grundigt, som det sidste. Har du en glasbruser kan du afsluttende bruge glasrens for et lækkert og skarpt resultat.
  7. Stil tingene tilbage Nu hvor badet er rengjort kan du passende stille produkter og diverse redskaber tilbage. Sørg for at rense dem fra sæberester, skidt og støv inden du stiller dem tilbage, da de ellers hurtigt vil efterlader grimme mærker i dit rene bad. Det kan i øvrigt være en god idé at køre risten igennem opvaskeren.
  8. Vasken og spejl Sprøjt vask, vandhane, bordplade og spejl ind i rengøringsmiddel til formålet og tør derefter af med en ren klud. Brug eventuelt en svamp til at skrubbe hvor der er behov, inden du tørrer af. Har du et skab under vasken er det også en god idé at tørre skabslågerne af med en fugtig klud.
  9. Det berygtede toilet Selvom toilettet ofte er den mest frygtede del af rengøringen er det faktisk den hurtigste og letteste – det skal bare overstås! Hvis du skrubber toilettet jævnligt, burde det ikke være vanskeligt overhovedet. Brug et almindeligt rengøringsmiddel til formålet og skrub efter med en toiletbørste før du skyller. Sørg i øvrigt for at rengøre under toilettet og udenpå kummen. Tør derefter af med en ren klud.
  10. Gulvet færdiggøres Selvom fugten måske er tørret betyder det ikke at gulvet er rent – skidtet er nu løsnet og du kan komme efter det med en gulvmoppe eller klud. Vask gulvet grundigt igen, så du får alt opbygget snavs med. Tør efter med et tørt håndklæde og afslut med at stille de sidste ting tilbage på deres plads.

Selvom ovenstående er god hjælp til rengøringen hjemme, bør du som hovedregel ikke selv gøre rent på din arbejdsplads (medmindre du er ansat til formålet). Faktisk kan en beskidt arbejdsplads forhindre dig i at være en produktiv, motiveret og effektiv medarbejder og desværre afhjælpes problemet ikke af, at du selv gør rent. Hvorfor? Fordi rengøringsopgaver og praktiske pligter fjerner fokus fra det du reelt skal lave, hvilket ligeledes bremser effektiviteten. Vi anbefaler på det stærkeste, at man søger professionel assistance til løfte opgaven, så alle kan gøre hvad de er bedst til. Danwi er dygtige til rengøring og tilbyder en række forskellige services. Vi er både fleksible og forstående overfor alverdens forskellige behov. og armatur. Lad det sidde, så rddel til at smøre bad, badekar og brusevægge ind. Glem ikke gulv, kloak og armatur. Lad det sidd

Posted in rengøring on Jun 29, 2017

Indhent tilbud her

Henvend dig i formularen her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

43 99 15 29